Shadow

Studenții față în față cu Liderii Politici

Pandemia nu trebuie lăsată să își facă loc printre oameni, simțul civic și dreptul la informație. Interesul și votul informat sunt unele dintre rolurile fundamentale ale unei societăți responsabile, indiferent de alegerile electorale.

În ciuda situației actuale, Asociația Studenților în Științe Politice din cadrul Universității București nu a renunțat la obiectivele sale și pregătește un proiect de tradiție, ”Studenții față în față cu liderii politici”.

Studenții față în față cu liderii politici

În edițiile precedente, proiectul a avut invitați precum: Dan Barna, Kelemen Hunor, Theodor Paleologu, Rares Bogdan și mulți alții. Principalul obiectiv este de a facilita comunicarea dintre actorii politici și tânăra generație cu drept de vot, pentru a realiza o comunicare directă dar și pentru a mobiliza simțul civic al cetățenilor.

Cea de-a IV-a ediție a proiectului “Studenții față în față cu liderii politici”, care are ca subiect central Alegerile Parlamentare din 6 decembrie, va prezenta candidații mai multor partide politice precum: Ștefan Pălărie, candidat USR-PLUS; Cristian Diaconescu, din parte partidului PMP; Florin Călinescu, candidat Partidul Verde dar și ații. A fost lansată și o listă cu subiecte de dezbatere, ce vor putea fi alese de cei interesați prin vot accesând link-ul următor https://tinyurl.com/polltemedezbatere. Pe lângă aceste lucruri, echipa de proiect s-a gândit și la participanți, astfel că, a pregătit mai multe surprize precum un giveaway atractiv de la care nu ar trebuii să lipsiți.

Responsabilitatea și dorința de informație trebuie să ne ghideze și în contextul actual, de aceea, a patra ediție e proiectului se va desfășura exclusiv online, astfel fiind accesibil pentru toți cei interesați atât de alegeri, cât și de sănătatea celor din jur, putând astfel sa urmărească evenimentul live pe pagina de Facebook a Asociației Studenților în Științe Politice în data de 23 noiembrie începând cu orele 18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *