free download 78 travel guides written by experts

Studentii din Romania isi rezerva locuri de munca in Hawaii si Las Vegas

Companiile de Work and Travel din America aduc oferte inedite pentru studenţii români care vor să-şi petreacă vacanţa de vară în Statele Unite

Companiile din România de Work and Travel în Statele Unite au început recrutările pentru sezonul 2009, venind cu oferte tentante pentru studenţi.

Cel mai cunoscut program de schimb cultural pentru studenţi, Work and Travel USA, a luat naştere în anii ’60, în România devenind activ abia începând cu anul 2000. Work and Travel se adresează studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor la zi şi se desfăşoară pe timpul vacanţei de vară. Pentru anul viitor, liderii de piaţă din domeniu apreciază o creştere de 30% al numărului de studenţi care vor pleca în America prin acest program.

Conform site-ului www.americanexperience.ro, pentru anul viitor, American Experience propune o serie de pachete cu destinaţii speciale pentru cei care doresc să participe în program. “Am reuşit să punem la dispoziţia studenţilor o serie de pachete cu locuri limitate în locaţii speciale. Locuri precum Hawaii, Las Vegas, Florida, Ocean City sau California pot deveni acum destinaţia studenţilor care doresc să petreacă o vară dincolo de ocean având un job de vară” spune Mihai Păun, General Manager American Experience România.

Pentru sezonul 2009, American Experience propune un total de 9 locaţii speciale de Work and Travel în America, grupate în câte 3 pachete customizate pe gusturile tuturor – Beach & Sun, Adventure şi Lifestyle.

“Programul Work and Travel în Statele Unite este o oportunitate unică pentru studenţii români. Să vezi America din studenţie să poţi lucra şi câştiga bani exact ca un american este o experienţă extraordinară. Studenţii români s-au arătat mereu interesaţi de lucruri noi, care le pot schimba viaţa considerabil şi care îi pot ajuta real în ascensiunea lor profesională.” a mai adăugat Mihai Păun.

Numărul studenţilor din România reprezintă 7% din totalul tinerilor care participă la acest program la nivel mondial. Cu un venit mediu net de 5000 de dolari în urma celor 3 luni de muncă în Statele Unite, cei 8000 de studenţi români au adus în ţară 40 de milioane de dolari în sezonul 2008.

Bucuresti, 26.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *