free download 78 travel guides written by experts

Stroboscopul Fluke 820-2 LED: solid, compact si usor de folosit

Fluke 820-2 LED e mai mult decât un simplu instrument de măsurare a vitezei de rotație fără contact fizic. Este și un excelent dispozitiv de diagnostic cu aplicații multiple, în domenii industriale variate.

Stroboscopul Fluke 820-2 LED este solid și ergonomic. Permite observarea facilă a ansamblurilor mecanice în mișcare – orice mișcare ciclică poate fi observată cu încetinitorul și chiar oprită vizual, pentru a determina performanța, mișcarea dinamică, măsura viteza sau pentru a fotografia/filma acțiunea.

Fluke 820-2 este superior instrumentelor dezvoltate de competiție pe toate fronturile: capabilități, formă și promisiune de brand. Stroboscopul poate fi folosit ca strobo-tahometru pentru a măsura viteza, în loc de utilizarea unui tahometru laser.

Pentru a folosi stroboscopul laser, va trebui să aveți acces vizual la obiectul care trebuie măsurat, obiect care va fi marcat pentru a avea un punct de referință.

Un strobo-tahometru este un instrument extrem de folositor pentru că nu întotdeauna avem acces la axul mașinăriei pentru a pune un autocolant reflectorizant pentru a folosi tahometrul laser.

De asemenea, Fluke 820-2 e foarte util atunci când nu putem avea contact cu piesa în mișcare pentrua folosi tahometrul de contact.

Totodată, un stroboscop este utilizat pentru a înregistra stop cadre de mișcare pentru a face diagnostice:
· Oscilații parazite, erori, alunecări sau distorsiuni nedorite
· Măsurarea vitezei de rotație sau frecvența unui ax în mișcare sau ale unei alte părți mecanice în rotație
· Identificarea seriilor de produs sau alte marcaje.

Caracteristici:
· Intensitate mare: lampă 7-LED —4,800 Lux @ 6,000 FPM/30cm
· Eficiență crescută: sursă de lumină LED cu caracteristici flash uniforme ce permit rate de bliț mai ridicate – 30-300,000 FPM (flash per minute)
· Puls digital cu modulație reglabilă pentru imagini incredibil de clare la viteze ridicate
· Design întărit, durabil, ce folosește leduri solide, fără filament, gaz, sticlă sau cavități, rezistente la căderi de până la 1 m
· Sistem de control al acurateței cu cuarț – 0.02 % (± 1 digit)
· Display LCD cu mai multe linii
· Verificarea vitezei de rotație fără contact fizic sau autocolant reflectorizant
· Temporizarea flashului pentru verificarea dinților echipamentelor, suprafețelor de tăiere, echipamentelor de alunecare
· Operare simplă cu buton în trepte crescătoare sau descrescătoare 2x și ÷2 pentru ajustare rapidă.

Bucuresti, 28.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *