free download 78 travel guides written by experts

Streetwise PR, prima agentie de Guerrilla PR din Romania,

va deveni operationala incepand cu 15 octombrie

Lavinia Rindasu Udrea, fostul manager de relatii publice al postului de stiri Realitatea TV, a infiintat Streetwise PR, prima agentie de relatii publice din Romania specializata pe guerrilla PR. Agentia are deja un site ( www.streetwisepr.ro ) si isi pregateste petrecerea de lansare intr-un fort militar construit la comanda Regelui Carol I, în perioada 1882- 1894.

Streetwise PR a luat fiinta la inceputul lunii septembrie, din dorinta de a oferi o alternativa indrazneata de comunicare clientilor din Romania. De la jumatatea lunii octombrie, aceasta  va demara si primul proiect de comunicare. Agentia si-a propus sa ultilizeze in proportie de 90% tactici neconventionale de promovare si sa puna accent in special pe creativitate si inedit.

“Nu am reusit niciodata sa ma machiez indeajuns de putin incat sa infiintez o agentie clasica de PR. Mai mult decat atat, am ajuns sa cred cu convingere ca poti elabora o strategie isteata de comunicare si fara a-ti pune camasa apretata sau pantaloni la dunga.”, a declarat Lavinia Udrea, managing partner Streetwise PR. “ Cu alte cuvinte, exista o multitudine de variante pentru clientii care prefera solutii clasice, solutii care incep de la prezentarea unui power-point gen “Cine suntem, Ce facem, Valorile noastre, Misiunea noastra…” si merg  pana la tinuta impecabila a omului de PR. Noi ne-am infiintat pentru ceilalti. Pentru cei care indraznesc sa faca lucrurile si altfel.”, a continuat Lavina Udrea.

Agentia Streetwise PR, a carei echipa  numara in prezent cinci membri, si-a pregatit lansarea intr-o maniera tipica serviciilor pe care le va pune la dispozitie – a amenajat o sala a unui fort militar din anii 1882, construit la comanda Regelui Carol I:

“Ce agentie de guerrilla PR am fi daca ne-am lansa intr-un local select, unde toata lumea stie ca vom servi sampanie? Prin toate acestea, de fapt, incercam sa amintim ca lucrurile frumoase se pot intampla si altfel, nu doar “ca la carte”. Iar daca jumatate dintre cei invitati isi pot aminti si peste trei ani de aceasta lansare, atunci tocmai ce-am dovedit ca tacticile de guerrilla PR functioneaza.”, a explicat Lavinia Udrea.

Serviciile de guerrilla PR puse la dispozitie, cat si formula completa a echipei Streetwise PR sunt detaliate in prezentarea agentiei. Aceasta poate fi solicitata printr-un e-mail la adresa: office@streetwisepr.ro .

Bucuresti, 14.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *