free download 78 travel guides written by experts

Street Heroes prezinta: Desfasurarea de forte!

Cultura urbana cuprinde sporturi extreme si muzica pe masura la Street Heroes

Bucureşti, Skatepark-ul Tineretului, 12 – 14 August – Scena se aglomereaza de nume grele! Chase and Status & MC Rage, Borgore, DJ Hype& MC Daddy Earl, DJ Food, DUB FX live – sunt numai cateva din motivele pentru care skatepark-ul va deveni neincapator si … übercool! E rost de concursuri intre amatori si pro, lansare de lungmetraj, expozitie foto si… am mai zis: muzica!

Street Heroes vin in Bucuresti si vor cuceri bowl-ul si scena!

Daca e vorba despre graffiti si street art – peretele plin de arta luata din strada va fi oferit cadou Primariei sub semnatura Flying Förtress, Sozyone, Grems, The London Police. Daca Primaria taie panglica skatepark-ului Tineretului din Bucuresti, artistii isi demonstreaza talentul printr-un gest de recunostinta urbana!

Daca e vorba de skateboarding, e vorba de jurizarea lui Jan Solenthaler, David Martelleur, Robert Smith, Bram de Cleen, Miha Vogrincic, Muki Rüstig şi de cei mai tari skateri din Romania.

Daca e vorba de BMX, atunci Paddy Gross si Simone Barraco, Svex, Stefan Lantscher, Nikolay Panayotov. Pe putin.

Pentru street dance, avem deja cuvantul lui Eszteca, Robert si Farid ca cele 12 crew-uri se dau in battle ca la carte! Ba nu, ca pe flow!

VIDEO : //www.youtube.com/watch?v=Y93_oAU0cXU

Petrecerile de la Street Heroes cheama la ordine cei mai actuali artisti, iar aici catalogul final de prezenta:

Joi, 12.08 – C.T.C. (Deliric1, Doc, Vlad Dobrescu si DJ Paul), Carbon, Cedry2k, Aforic, Nwanda (pe scurt FACEM RECORDS) Raku & Faibo X, DJ Food – care asigura si vizualizari pe LCD-urile de la parc.

Vineri, 13.08 – DUB FX live (in formula de 8!), BORGORE, DJ Hype & MC Daddy Earl, VJ Eko

Sambata, 14.08 – Gojira, Chase and Status & MC Rage, Dropdread, VJ MisterX.

Carhartt ne permite lansarea in exclusivitate pentru Europa de Sud Est a celei mai recente productii semnate Pontus Alv – cinematografie care face istorie: In Search of the Miraculous a inregistrat adevaratul peisaj urban si cea mai sincera manifestare – ce se va proiecta pentru miile de ochi insetati de arta alternativa pe ecranele Street Heroes sambata, 14.08.

Asteptam manifestari de vizual pentru expozitia noastra de fotografie!

Am spus: toata lumea cu piciorul pe skate, mana pe can, spitele la umar si urechea catre beat! Apologia expresiei autohtone a culturii urbane din lume – care prinde viata acolo unde s-a nascut – in skatepark!

44°25′N 26°06′E – Bucuresti: centru de greutate in agenda sociala – Aici se petrece prima editie a festivalului international de cultura urbana Street Heroes, sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti si ArCuB, incurajat de MediaCafe – Yahoo, Neogen, Trilulilu, Radio Guerrilla, Catavencu, last.fm, Metropotam, Ring, 24 FUN, Music Channel, internationalizat de Graphotism, Modart, festivals2go.com, Method Mag, Rebel, Whiteroom, playboard.de, imbracat de Carhartt si Ollie Gang Shop si promovat de nights.ro, feeder.ro, elevate, tilllate.com, beatfactor.ro, iconcert.ro, logitune.fm, sofresh.ro, hipmag.ro, anyplace.ro, dropdread.ro, metalhead.ro, dubstep.ro, rezistenta urbana, raidextrem.ro, yazee, bucharestbusiness.ro, atomnews.ro, campusnews.ro, onebeat.ro, youmago.ro, port.ro, sk8ing.ro, insport.ro, clubaction.ro, Zile si Nopti, ciao.ro, dirtbike.ro, ciclop.eu, blacksheepsound, xbikers.ro. Multumim Eroilor care ne sustin – si celor care s-au inscris in concursurile noastre!

Abonamentul pe trei zile la primul festival de cultură urbană din Estul Europei şi cel mai in happening eveniment al momentului costa 80 RON până la 11 august şi se vinde prin reţeaua Eventim şi în spaţiile agreate – listate pe site (//www.eventim.ro/portal/ro/muzica/festival/street_heroes/77303/) Vizitati pagina noastra web si pe cele de facebook, twitter si myspace pentru a afla despre cele mai tari promotii si concursuri: doua saptamani de tricouri de la Ollie; un bilet cadou la alte 5 cumparate si 3 cadou la 10; intrare/ o zi numai 40 lei – numar limitat; zeci de invitatii duble ca premii pentru cei ce vor cu adevarat sa se alature eroilor!

De asemenea, se desfasoara in permanenta concursuri pentru ca Street Heroes stiu ca e criza, dar mai ales stiu ce inseamnă sa vrei sa fii alaturi de idolii tai si sa nu poti – asa ca nimic nu sta in calea nimanui!

Bucuresti, 06.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *