creative night talks

Stravaganza. Călătorie magică în Oraşul Florilor

Mary Hoffman
Editura Meteor Publising

Cel de-al treilea volum al seriei Stravaganza ne invită în Giglia, un oraş italian care seamănă cu Florenţa renascentistă. Aici ajunge Skz, un băiat drăguţ care locuieşte cu mama lui, specialistă în aromoterapie. De altfel, chiar o sticluţă de parfum este răspunzătoare pentru descoperirea lui Sky – aceea că este un stravagante, călător în timp şi spaţiu.

Stravaganza. Orasul florilor

Giglia aduce în viaţa lui Sky o frumoasă poveste de dragoste, călugări care îl învaţă nenumărate lucruri interesante şi aventuri neaşteptate în misiunea de salvare în care ajunge să fie implicat.

Un obiect – sticluţa de parfum – îi schimbă viaţa. Un moment şi totul se schimbă. Iar aventurile şi lumea nouă pun lucrurile în perspectivă deopotrivă pentru personajul principal şi pentru cititori. Mary Hoffman creează aşadar o nouă poveste fascinantă, un nou oraş italian cuceritor şi aduce în atenţie un nou tânăr erou şi personaje deosebite. Stravaganza. Călătorie magică în Oraşul Florilor este un roman fantasy care îi va cuceri pe iubitorii genului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *