free download 78 travel guides written by experts

Strategii si solutii in dezvoltarea sistemelor IT pentru institutiile de interes public

Compania de dezvoltare software Arxia, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi Cluj IT Cluster vă invită să participaţi joi, în data de 30 octombrie, de la ora 9.00 la workshop-ul “Strategii şi soluţii în dezvoltarea sistemelor IT pentru instituţiile de interes public”. Evenimentul va avea loc în Cladirea Casino din Parcul Central, din Cluj-Napoca.

Agenda workshop-ului include o serie de prezentări susţinute de către lectori internaţionali precum Jozef Jan Kruis (IT manager al Primăriei Oraşului Ede din Olanda), Jochen Weiland (CEO al JWeiland.net din Stuttgart, Germania) şi Hans Olthoff (CEO al AlterNET Internet BV, din Rotterdam, Olanda) care vor ţine prezentări despre strategiile adoptate în instutuţiile publice din Olanda şi Germania, punctând importanţa soluţiilor integrate, folosind standarde deschise si date deschise. Pe lângă cei menţionaţi, vor mai fi prezenţi şi reprezentanţi ai Cluj IT Cluster, alţi membrii din fimele internaţionale de IT, reprezentanţi ai mediului academic şi consultanţi cu experienţă în proiecte de interes public.

Programul include si o serie de discuţii pe teme precum: strategii în dezvoltarea IT locală şi regională, eficientizarea costurilor şi optimizarea proceselor instituţionale prin alegerea soluţiilor software optime, servicii mai bune pentru cetăţeni folosind soluţii web avansate, strategii privind datele deschise şi standardele deschise la nivelul instituţiilor de interes public, mecanisme de cooperare în context regional pentru implementarea de soluţii IT sustenabile, integrând administraţia publică, companiile locale, cetăţenii şi sectorul academic .

Arxia este o agenţie web full-service, o echipă expertă în realizarea de aplicaţii web, cu 14 ani de experienţă în domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.arxia.com.

Workshop-ul va fi ţinut în limba engleză şi este gratuit. Accesul la workshop este posibil numai în baza înscrierii prealabile la adresa de e-mail (office@arxia.com) sau fax (0364-808999).

Bucuresti, 24.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *