free download 78 travel guides written by experts

Strategia HR Club: expansiune regionala si internationala

– Noul Board al HR Club a stabilit directiile pe care trebuie sa le urmeze comunitatea de resurse umane din România in urmatorii doi ani –

 
HR Club (www.hr-club.ro), asociatia profesionala a specialistilor in resurse umane din România, a stabilit in cadrul Adunarii Generale, care a vut loc la inceputul lunii martie, obiectivele strategice pe care trebuie sa le indeplineasca noul Board in cadrul mandatului 2010-2012.

Consolidarea parteneriatului strategic dintre functiunea de resurse umane si managementul de vârf, accentuarea dialogului cu asociatiile omoloage din tarile est-europene, extinderea actiunilor HR Club in principalele judete din tara, intarirea rolului social pe care HR Club il joaca impreuna cu partenerii sai publici sunt câteva dintre prioritatile incluse in noua strategie a HR Club.

“Noul mandat va continua, in mod firesc, ce a fost facut bine de acum cinci ani pâna in prezent. Un proiect important pentru noi il reprezinta crearea de standarde ocupationale in domeniul resurselor umane. In calitate de membru in Comitetul Executiv al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) ne vom implica activ in actiunile acestui for european. Nu in ultimul rând vom continua sa acordam o atentie deosebita celor 400 de membri care formeaza comunitatea HR Club”, a declarat Csaba Gergely, Presedintele HR Club.

In luna august a acestui an, HR Club va incheia proiectul „Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane” cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013,  cu o valoare eligibila de 1.194.490 RON. La finalul acestui proiect, specialistii in resurse umane din România, vor avea primul manual de bune practici, un centru online de resurse, vor fi  formulate propuneri legislative cu privire la schimbarea Codului Ocupatiilor din România (COR) si a legislatiei muncii.

Incepând cu luna ianuarie a acestui an, Board-ul HR Club este format din Csaba Gergely, Director de Resurse Umane, Provident Financial (Presedinte HR Club); Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR Erste Bank; Camelia Slivneanu, HR Supply Chain & Industrial Relations Manager, Coca-Cola HBC; Florin Ioan Petean, Director Executiv, CDM Cluj; Ruxandra Stoian, Director, PricewaterhouseCoopers Romania; Simona Simion-Popescu, Director Resurse Umane, Xerox Central Eastern Europe, Israel & Turkey (CIT) si Viorel Panaite, Partener, Human Invest.

Bucuresti, 31.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *