free download 78 travel guides written by experts

Stralucire impecabila cu Ajax Professional Glass & Inox

Rezultate profesionale pentru suprafetele din sticla si inox

Noile tendinte in materie de design interior recomanda sticla si inoxul ca materiale de baza pentru mobilier, finisaje si accesorii de baie, bucatarie, terasa si chiar living.

Mobilierul confectionat din inox are calitati superioare, in timp ce finisajele si suprafetele din inox confera o rezistenta sporita mediului de expunere, cat si un aspect estetic deosebit. Datorita faptului ca inoxul este obtinut dintr-un aliaj de metale cu proprietati inoxidabile, acesta devine ideal pentru confectionarea mobilierului de baie sau bucatarie: este foarte rezistent, nu rugineste si nu favorizeaza dezvoltarea microbilor, deoarece nu prezinta pori in suprafata.

O alta tendinta in materie, mobilierul din sticla, este o alegere eleganta, care se potriveste foarte bine cu accesoriile si finisajele din inox. Sticla poate fi modelata in multiple forme si confera camerei impresia de spatiu si modernitate, putand fi imbinata cu aproape orice fel de material. Pentru un efect maxim, care evidentiaza ambele materiale, se recomanda combinatia de sticla neagra cu inox.

Pentru un aspect impecabil, inoxul si sticla necesita o intretinere speciala. Ajax Professional tine pasul cu noile tendinte si lanseaza Ajax Professional Glass & Inox spray cu o formula unica, care adera la suprafete si ofera rezultate stralucitoare, fara sa lase urme si fara sa necesite clatire. Creat pentru a obtine rezultate profesionale acasa, Ajax Professional Glass & Inox curata eficient, fara sa zgarie, suprafetele din inox de pe aragazuri, plite, frigidere, chiuvete sau aparate electrocasnice; geamuri, oglinzi si suprafete ceramice.

Indepartand cu usurinta urmele de ulei sau grasime, petele si chiar depunerile cauzate de apa dura, Ajax Professional Glass & Inox ofera rezultate profesionale la tine acasa!

Bucuresti, 28.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *