creative night talks
Shadow

Stradale, restaurantul condus de Chef Foa, a atras peste 10.000 de clienti in prima luna

si pregateste inca o premiera

În prima lună de la deschidere, restaurantul Stradale a atras peste 10.000 de clienți. Pe 31 martie, în urmă cu aproximativ o lună, Chef Foa și Flavours Food Design aduceau în România concepte culinare precum „street food“ și „live cooking“ în noul restaurant Stradale, într-o atmosferă cosmopolită și confortabilă.

La aproape o lună de la deschidere, răspunsul foarte bun din partea clienților pune bazele unei extinderi a conceptului Stradale. În perioada următoare va fi implementat programul after hours, astfel încât Stradale să fie deschis și după ora 17.00, precum și în weekend. Din toamnă, restaurantul va deveni primul gastro-pub din București, ceea ce va conduce la extinderea echipei și la diversificarea meniului. Până acum, pe lista bestseller-urilor se regăsesc mâncărurile gătite live folosind Robata Grill și Tandoor Oven, aduse în premieră în România.

Restaurantul este amenajat într-o suprafață de 600 de metri pătrați la parterul clădirii de birouri Bucharest Business Park (BBP). Spațiul, calitatea produselor și atmosfera Stradale au atras clienți cu o medie a vârstei între 30 și 35 de ani, cultivați, cu venituri peste medie și care apreciază mâncarea bună și mediul relaxant.

„A fost o lună intensă pentru Stradale și pentru întreaga echipă. Am pornit la drum cu o idee, am vrut să aducem în România mai mult decât o masă de prânz, să oferim o experiență culinară completă și după feedback-ul pe care l-am primit din partea clienților vedem că suntem pe drumul cel bun, iar asta ne bucură foarte mult. Continuăm să învățăm ce le place oamenilor care ne trec pragul și lucrăm la îmbunătățirea logisticii de servire, am mărit numărul staff-ului de servire și am crescut și numărul de bucătari“, a declarat Chef Foa, Executive Chef al Flavours Food Design. „Pentru perioada imediat următoare ne-am propus să extindem programul și să transformăm Stradale într-un gastro-pub after hours, decizie care ne-a fost influențată de feedback-ul clienților Stradale, pentru care le mulțumim”, a completat Chef Foa.

Despre Flavours Food Design

Flavours Food Design activează în trei domenii de business interconectate şi anume: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Le Bistro, Fratelli Espresso Bar, Fratelli Beach & Club) şi operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center). Fondată în anul 2002, Flavours Food Design creează şi coordonează evenimente care inspiră şi în care toate aspectele sunt bine puse la punct – începând de la mâncare şi servicii, până la stil şi design.

Mai multe informații pot fi găsite la: www.flavours.ro.

Bucuresti, 13.05.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *