free download 78 travel guides written by experts

Strada care duce spre aeroportul Koln-Bonn poarta de-acum numele operatorului aerian, Germanwings

Compania aeriană low-cost Germanwings are un nou motiv de bucurie: de-acum înainte, strada care duce spre aeroportul Koln/Bonn poarta numele operatorului german.

Ceremonia de acordare a numelui s-a bucurat de prezenţa primarului oraşului Koln, Fritz Schramma, a preşedintelui board-ului de conducere a aeroportului Koln/Bonn, Michael Gavens, a unui membru al departamentului pentru economie şi real estate, Dr. Norbert Walter-Borjans  şi a  Dr. Axel Schmidt.
Odată cu redenumirea străzii, Thomas Winkelmann, CEO Germanwings, a declarat: ”Compania Germanwings datorează mult din succesul înregistrat oraşului Koln. Oraşul Domului şi compania noastră sunt un exemplu foarte bun pentru un parteneriat de succes. Suntem foarte bucuroşi că există acum ocazia de a avea o stradă cu numele companiei noastre. Este o mare onoare pentru noi.”
Germanwings a fost dintotdeauna o companie a oraşului Koln, de acum compania fiind oficial prezentă şi în Registrul Comerţului. Compania înfiinţată în 2002 a înregistrat încă de atunci un extraordinar succes pentru oraşul Domului. Un exemplu concret este înfiinţarea unui număr impresionant al locurilor de muncă. Rata de creştere a acestora în companie este una ascendentă,  numărul angajaţilor în Koln, în 2009, ajungând la 703. Mai mult, direct şi indirect, compania a introdus aproximativ 4300 de locuri de muncă în cadrul industriei aeriene din Koln/Bonn. Totodată, call center-ul

Germanwings este format din 80 de angajaţi, întotdeauna la dispoziţia clienţilor.
Aşa cum era de aşteptat, succesul companiei se întoarce în oraş: Germanwings sponsorizează începând din 2003 clubul FC Koln,iar în 2007 a fost partenerul echipei Koelner Haie. De asemenea, logo-ul companiei este prezent la maratonul desfăşurat în Koln şi HRS Cologne Business Run. Linia aeriană leagă oraşul de cele trei metropole partenere: Barcelona, Istanbul şi Salonic.

Germanwings se bucură de o relaţie la fel de bună şi cu aeroportul Koln/Bonn. “Germanwings este cel mai mare client al nostru. Dezvoltarea noastră din ultimii ani este strâns legată de numele acestei companii şi vom face tot posibilul pentru ca şi de acum înainte să împărţim acelaşi succes”, a declarat Michael Garvens, preşedintele board-ului de conducere a aeroportului.     

Bucuresti, 27.08.2009
{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *