free download 78 travel guides written by experts

Storage-ul depaseste riscurile mobilitatii

Prima Conferinţă de Tehnologie Agora din 2010 a prezentat noutăţile apărute în domeniul stocării şi mobilităţii datelor. Reprezentantul Sun Microsystems a militat pentru beneficiile aduse de noile tehnologii Flash care contribuie fundamental atât la creşterea performanţelor, cât şi la reducerea consumului de energie.

Kostas Piperis, Open Storage & Tape Archive SE, Sun Microsystems, a adus argumente pentru portofoliul Sun de acceleratori Flash.

După ce reprezentantul Sun Microsystems a ridicat mingea la fileu printr-o comparaţie a tehnologiei actuale Sun cu tehnologia IBM în baza unei analize independente, Marius Vasile, Storage Sales Manager IBM România, a ţinut să menţioneze că IBM a inventat storage-ul în urmă cu 50 de ani.

Marius Vasile a susţinut: „După definirea indicatorilor de RPO şi RTO pentru organizaţie se poate discuta de soluţia potrivită”, aceşti indicatori fiind esenţiali în definirea necesităţilor de infrastructură pentru acoperirea back-up-ului şi a stocării prin tehnologia potrivită.

În continuare Sebastian Vîjeu, Platform Evangelist Microsoft, a prezentat o privire de ansamblu asupra Data Protection Manager şi un exemplu de implementare în mediul enterprise: „în sfârşit putem spune despre DPM 2010 că este o soluţie enterprise ready, respectiv capabilităţile sale ajung la un număr de 100 de servere, 1000 de laptopuri, peste 2000 de baze de date pe server şi până la 80 TB per DBM”. În încheiere Mihai Tănăsescu, IT Consultant Acceleris System Integration a prezentat tehnologia open storage ZFS dezvoltată de către Acceleris.

Conferinţa de Tehnologie Agora dedicată mediilor de stocare şi-a propus să prezinte, prin soluţiile enunţate în cadrul ei de către furnizori din domeniu, o sinteză a acestor tendinţe în strânsă interconexiune cu nevoile de afaceri, dar şi o varietate de concepte şi arhitecturi storage acoperitoare pentru satisfacerea acestor nevoi, chiar şi în perioadă de criză economică.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends şi Digital Trends. Alţi parteneri: Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 27.01.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *