free download 78 travel guides written by experts

Stop CO2!

VreauCredit.ro va invita sambata, 8 decembrie, ora 12.00 in parcul Tineretului pentru a face impreuna un mic pas impotriva incalzirii globale in cadrul campaniei “Stop CO2!”. Vom fi sprijiniti in acest demers de membri ai “Care” si de copii institutionalizati care vor planta copaci.

“Echipa VreauCredit.ro a imbratisat cu entuziasm ideea initierii si sustinerii unei campanii prin care sa atragem atentia tuturor ca prin cateva actiuni simple putem fi activi in lupta impotriva incalzirii globale. Pe langa implicarea in actiuni culturale intentionam pe viitor sa srijinim si actiunile de tip ecologist si sa facem cat mai multe persoane sa constientizeze ca sta in puterea fiecaruia dintre noi sa faca ceva”, declara Alexandru Popescu, Managing Partner VreauCredit.ro&VreauCard.ro. VreauCredit.ro s-a implicat activ in sprijinirea culturii in Romania. Astfel, incepand cu luna septembrie a anului 2007 site-ul a devenit partener oficial al teatrului Masca, venind in sprijinul initiativei de a educa populatia de la periferie prin arta.

“Care” este un ONG care a demarat programul “TU poti schimba lumea” – un concurs adresat caselor de copii din Bucuresti ce are ca scop educarea si responsabilizarea copiilor prin cultivarea creativitatii si a muncii impreuna prin actiuni pentru conservarea mediului, de salubrizare sau cultural-educationale.

Actiunea de sambata face parte dintr-un vast proiect initiat de VreauCredit.ro – “Stop CO2!” care urmareste sa atraga atentia asupra efectelor grave ale deteriorarii resurselor planetei, precum si a modului cum putem contribui la lupta impotriva incalzirii globale.

Campanie initiata si sustinuta de: VreauCredit.ro

Cu sprijinul: VreauCard.ro, CREFO, Easy Comm, Care si PRwave.

Bucuresti, 6.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *