metalshow

Stocarea eficienta a datelor – provocarea mileniului III

Pe 30 septembrie 2008 va avea loc dezbaterea pe tema Storage, Backup, Disaster Recovery, o nouă conferinţă din seria Agora Technology Conferences

CIO COUNCIL şi Agora Media organizează conferinţa „Storage / Backup / Disaster Recovery”, marţi, 30 septembie 2008, la Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, începând cu ora 08:30. Dincolo de natură există, cel puţin în viaţa companiilor, şi altfel de catastrofe, mai puţin spectaculoase şi în mod clar mai puţin mediatizate, dar nu mai puţin devastatoare. Printre ele se numără furturile masive de date şi căderile neprevăzute ale sistemelor IT.

Simpla posesie a unor infrastructuri performante IT nu mai este suficientă. O astfel de infrastructură trebuie dotată, chiar şi în straturi succesive şi redundante, cu mijloace eficiente de protecţie şi, mai ales, de recuperare, dacă se poate integrală, a datelor în cazul apariţiei unor fenomene devastatoare.

Aceste mijloace sunt reprezentate de soluţiile de disaster recovery, soluţii IT specifice şi nu neapărat extrem de complexe, destinate protecţiei datelor şi, uneori, chiar a infrastructurii în caz de avarii cu consecinţe periculoase.

Conferinţa ATC dedicată soluţiilor de storage, backup şi disaster recovery îşi propune să prezinte o radiografie a situaţiei pieţei la momentul de faţă, din perspectiva adoptării unor asemenea soluţii, şi mai ales să ofere participanţilor informaţii utile despre soluţiile existente, costurile adoptării lor şi gradul de utilitate al unei decizii rapide de achiziţie a unor astfel de soluţii. Astfel, NetApp, Symantec, HP România, DELL, Genesys Systems, S&T România, BULL, Romsym, Trend Import Export, Class IT, EMC2 şi iNES vor prezenta soluţiile şi serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activităţii lor.

Evenimentul se adresează persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom şi utilităţi, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

Conferinţa este promovată cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, eWeek România, Agora News, PC Magazine şi Channel Partner România.

Despre ATC
Conferinţele de Tehnologie Agora (ATC) reprezintă o suită de conferinţe menite a oferi soluţii concrete pentru administraţia publică centrală şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom, utilităţi şi marile companii. ATC sunt organizate în Bucureşti împreună cu instituţii ale statului, cum ar fi MCTI, ASSI sau cu organizaţii de profil, cum sunt CIO Council şi Institutul Bancar Român.
Publicul ţintă ATC sunt directori de IT, Chief Information Officers, persoane de decizie, persoane care stabilesc bugetele de achiziţii în marile corporaţii.
Conferinţele ATC sunt organizate în parteneriat cu revista eWeek România, numărul revistei care precede conferinţa fiind dedicat temei respective.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.agora.ro/conferinte .

Despre CIO Council
CIO COUNCIL este o structură de promovare şi susţinere a celor mai bune practici internaţionale, de pe poziţii de independenţă şi echidistanţă faţă de furnizorii de produse şi servicii de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC). Rolul asociaţiei CIO COUNCIL este acela de a susţine profesionalizarea pieţei româneşti, de a susţine profesioniştii români pentru a accede în aceste poziţii şi de a dovedi calităţile necesare. CIO COUNCIL a devenit un partener apreciat al marilor organizatori de conferinţe datorită valorii adăugate pe care o aduce, a independenţei opiniilor, a echidistanţei şi a expertizei profesionale. În acest sens asociaţia se bucură de colaborarea Institutului Bancar Roman, IDG, FinMedia şi din acest an cu grupul Agora Media.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.ciocouncil.ro .

Despre Agora Media
Agora Media S.A. este un trust de presă specializat pe tehnologia informaţiei, comunicaţii şi afaceri, având în portofoliu atât revistele tipărite (PC Magazine Romania, eWeek România, Channel Partner România) cât şi în format electronic CD, DVD şi on-line. Un alt domeniu în plină dezvoltare îl reprezintă conferinţele: conferinţele business-to-business din ţară “SolePAD”, conferinţele business-to-business din Bucureşti “ATC” şi conferinţa internaţionala Open Source/Free Software “eLiberatica”.
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.agora.ro .

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *