free download 78 travel guides written by experts

Stocare date si continuitate in afaceri

Noutăți din domeniul mediilor de stocare şi al soluţiilor de continuitate în afaceri vor fi prezentate la Conferința de Tehnologie Agora

Agora Group organizează joi, 8 septembrie 2011, Conferința de Tehnologie Agora cu tema Storage & Business Continuity la Hotel Intercontinental București, sala Ronda, începând cu ora 9.30.

De ani buni, fenomenul de creştere a nevoii de stocare date cunoaşte o expansiune accelerată. Au existat voci care au susţinut că dezvoltarea cloud computing va transfera această nevoie de la clientul final la furnizorul de servicii.

Realitatea arată însă că se impune tot mai mult un model hibrid. Un model în care partea operaţională şi o parte din arhivarea datelor se vor transfera către furnizorii de servicii şi fermele lor de servere şi medii de stocare, însă o parte semnificativă a datelor va rămâne în custodia clienţilor finali, fie şi doar din raţiuni de siguranţă.

Un astfel de fenomen nu poate însemna decât creşterea cererii pentru medii de stocare și pentru soluții de continuitate în afaceri.

Conferinţa de Tehnologie Agora dedicată mediilor de stocare şi soluţiilor de continuitate în afaceri îşi propune să ilustreze, prin prezentările partenerilor HP România (CRESCENDO), Scop Computers and Computer Associates, TREND IMPORT EXPORT (ORACLE), EMC2, DELL Romania și D-Link, o sinteză a acestor tendinţe tehnologice în strânsă interconexiune cu nevoile de afaceri, dar şi o cazuistică de concepte şi arhitecturi acoperitoare pentru satisfacerea acestor nevoi, chiar şi în perioadă de prelungire a crizei economice.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council Softline International, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 06.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *