free download 78 travel guides written by experts

STK – certificat de buna purtare de la CNVM

În perioada 18-22 august 2008, Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a realizat un control tematic la STK FINANCIAL SAI. Operaţiunea a demonstrat încă o dată că nu există nicio situaţie şi niciun element care să impună aplicarea de sancţiuni.

Controlul a fost realizat la cererea Bursei de Valori Bucureşti în scopul clarificării denunţurilor calomnioase aparute din partea concurenţei. Toate aceste denunţuri au fost infirmate de controlul CNVM. În aceste condiţii, STK FINANCIAL SAI cere instituţiilor pieţei de capital (BVB şi CNVM) şi organismelor din sistemul juridic să aplice legea.

Compania noastră dă dovadă de transparenţă şi cere deschis autorităţilor abilitate să ia măsurile ce se impun împotriva celor care au facut uz de minciună şi de funcţiile deţinute.

STK FINANCIAL SAI respinge categoric acţiunile celor care au încercat să-şi creeze un avantaj concurenţial în mod ilegal, nesocotind interesele investitorilor din fondul STK Emergent, cel mai mare fond din România. 

STK FINANCIAL SAI are o politică transparentă de administrare a fondului STK Emergent, primul fond închis de investitii admis la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori, şi doreşte informarea corectă a publicului investitor.

Cluj-Napoca/Bucuresti, 11.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *