Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ştirile TVR prezintă campioni de poveste/ #gimnastică60

60 de ani de gimnastică în 30 de reportaje. O campanie despre gimnastica românească, în avanpremiera Europenelor de la Cluj

De luni, 27 martie, zilnic, în Telejurnalele difuzate pe TVR 1 şi TVR 2, vom cunoaşte campioni de poveste/ #gimnastică60. În avanpremiera Europenelor de la Cluj, Ştirile TVR ne prezintă, în 30 de reportaje, momentele de glorie, dar şi de cumpănă pe care gimnastica românească le-a traversat de-a lungul celor şase decenii scurse de la primele Campionate Europene (Bucureşti, 1957).  TVR – televiziunea care a reflectat, de-a lungul timpului, marile succese ale sportivilor noştri -, transmite în exclusivitate, în România, ediţia jubiliară a Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj (19-23 aprilie a.c.).

Până pe 19 aprilie 2017, campania Ştirilor TVR ne dezvăluie poveşti ale oamenilor pentru care s-a intonat imnul naţional de sute de ori. Imagini unice din Arhiva TVR, interviuri în exclusivitate, fotografii inedite, poveşti de culise, toate adunate în reportaje de colecţie ce nu trebuie ratate. 30 de reportaje despre evoluţia gimnasticii, despre fair-play, trudă, glorie, imn şi podium, despre accidentări, exodul antrenorilor români, despre talent şi ratare.


Primul interviu al Nadiei Comăneci, ce face în America marea noastră campioană Teodora Ungureanu sau de ce a ales cariera de jurnalist sportiv Monica Roşu – campioană mondială la sărituri, sunt câteva dintre subiectele campaniei campioni de poveste/ #gimnastică60.

Descoperim, urmărind reportajele campaniei campioni de poveste/ #gimnastică60, cum arăta când era mic Marian Drăgulescu – cel mai valoros gimnast român care va concura la Cluj- sau care a fost primul roman citit de Nadia Comăneci şi cine i l-a recomandat, ce s-a întâmplat cu primul lot modern al României la fete când hotelul în care erau cazate a luat foc sau cât valorau timbrele cu Nadia pe vremea regimului Ceauşescu.

De ce pleacă antrenorii români de gimnastică peste hotare, care este marea problemă de mentalitate în opinia celor care analizează de pe tuşă gimnastica românească a momentului, cine este Gheorghe Gorgoi, cu ce speranţe se uită România la viitorul gimnasticii ei? Sunt câteva dintre întrebările la care vom afla răspuns în reportajele campaniei Ştirilor TVR.

Tot pentru a intra în atmosfera competiţiei europe de gimnastică, Televiziunea Română a lansat şi seria de scurte materiale video Campioni de poveste – 32 de portrete ale celor care au câştigat medalii pentru România la Europenele de gimnastică, sportivi care au marcat istoria sportului românesc încă de la prima ediţie a Europenelor din 1957, de la Bucureşti şi până la campionii zilelor noastre – care poate fi urmărită zilnic pe TVR 1, TVR 2 şi TVR 3.

Campionatul European de Gimnastică Artistică Petrom, Masculin şi Feminin, Cluj 2017 va avea loc în perioada 19-23 aprilie şi va fi transmis, în exclusivitate, de Televiziunea Română, în calitate de Official Broadcaster, pe posturile TVR 2 şi TVR HD.

TVR va produce evenimentul la standarde excepţionale de calitate şi va asigura semnal pentru televiziuni din Europa şi din întreaga lume. Anul trecut, competiţia a fost transmisă pe 27 de canale tv din 16 ţări.

La eveniment vor participa marii campioni ai gimnasticii româneşti – legende ale sportului mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *