Baby Boom Show Virtual

Știrile Focus aduc cele mai noi informații despre vacanțele românilor pe timp de pandemie în campania Pașaport de vacanță

Știrile Focus vin cu toate detaliile legate de vacanțele pe care românii le pot face anul acesta.

Din 22 aprilie, în fiecare zi, Focus va difuza reportaje cu toate destinațiile și informațiile utile legate de călătoria în siguranță pe timp de pandemie.

La știrile Focus, știri despre tine, în fiecare zi de la ora 18.00, de luni până joi de la ora 14.00 și 22.00 cît și în matinalul Focus la prima oră, de luni până vineri de la ora 7.00 la 10.00, telespectatorii pot afla, în campania Pașaport de vacanță,  tot ce trebuie să știe despre locațiile unde pot merge vara aceasta.

echipa Focus

Toate detaliile de care au nevoie românii să călătorească în vacanța de vară, în condițiile COVID 19, în cele mai accesibile concedii, urmând a fi prezentate, săptămânal, destinații populare din: Turcia, Grecia, Bulgaria, România – cu informații utile despre litoralul românesc și Delta Dunării plus pensiunile montane.

Nu vor fi ocolite nici destinațiile exotice: Maldive, Caraibe, Dubai, Thailanda, Indonezia, Zanzibar, Africa cu celebrele safari sau croaziere de lux.Toate informațiile se pot găsi și pe site-ul focusprimatv.ro în secțiunea Pașaport de vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *