free download 78 travel guides written by experts

Stimuleaza-ti simturile cu noua guma de mestecat 5!

Provocator, misterios şi stimulant, aşa poate fi descris cel mai nou produs lansat de Wrigley pe piaţa din România.

5 este un brand premium în categoria gumă de mestecat, care îşi propune să ofere consumatorilor experienţe senzoriale antrenante, atrage prin ambalajul inovativ, sofisticat şi seduce prin gustul aparte, delectând simţurile atunci când este savurat.

5 se diferenţiază de celelalte produse existente pe piaţă prin formula inovatoare care oferă o intensitate unică aromei de mentă. 5 este o gumă de mestecat care oferă o nouă experienţă, stimulând toate simţurile consumatorilor.

5 se adresează celor care vor să impună noi trenduri, care îşi doresc permanent să depăşească barierele convenţionalului şi să fie diferiţi. Personalitatea misterioasă şi provocatoare a brandului îi atrage pe cei care vor să iasă în evidenţă şi care preferă produsele de calitate. Firea curioasă şi dorinţa de nou le sunt satisfăcute şi depăşite de experienţele senzoriale pe care le trăiesc atunci când savurează 5.

„Brandul 5 a fost conceput special pentru persoanele care doresc să experimenteze senzaţii unice. Intenţia noastră este de a crea un nou trend, pe care consumatorii noştri să îl impună, alegând acest produs inovativ. 5 este un produs unic în segmentul gumei de mestecat, iar designul premium al produsului îl transformă într-un accesoriu trendy. Consumatorii noştri caută în permanenţă experienţe incitante pentru a înlătura banalitatea, iar 5 reprezintă acea experienţă unică pentru categoria gumei de mestecat. Sloganul “Stimuli pentru simţuri” descrie foarte bine personalitatea acestui brand, care va deveni un „must have” pentru toţi tinerii preocupaţi de imaginea lor.”, declară Geanina Babiceanu, Marketing Director Balkan East Wrigley.

5 a fost lansat în cadrul unui eveniment la fel de provocator, produsul fiind dezvăluit invitaţilor printr-un moment artistic realizat de trupa Passe Partout a lui Dan Puric. Spectacolul a constituit un moment original de evidenţiere a celor cinci simţuri, creând o imagine a neconvenţionalului şi a expresivităţii.

Guma de mestecat 5 este disponibilă în două variante, Cobalt cu aromă de mentă răcoritoare şi Electro cu aromă de mentă electrizantă. Produsul este comercializat în pachete conţinând 12 lame, la un preţ recomandat de 4,5 RON.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *