free download 78 travel guides written by experts

Stilurile de lucru si relatiile de munca

In perioada 23-25 martie 2006, la Casa Capsa din Bucuresti se desfasoara trainingul “Dealing with Difficult People”, sustinut de Julie Hay, experta britanica in consultanta organizatinala, presedinte al Asociatiei Internationale de Analiza Tranzactionala. Participantii la training vor invata sa aplice notiuni de analiza tranzactionala in relatiile cu partenerii, colegii, clientii, pentru asigurarea unor relatii de munca cat mai bune. Mai multe detalii – www.recomandare.ro

De ce ne intelegem bine cu anumite persoane, iar cu altele nu? Cum putem lucra eficient cu oameni dificili? Trainingul prezinta modalitati de identificare a stilurilor de lucru, a avantajelor si dezavantajelor lor, pattern-uri de motivare, persuasiune si influentare.
Analiza Tranzactionala poseda o larga paleta de teorii si tehnici care pot fi utilizate de indivizi si grupuri in folosul propriu si al celorlalti pentru dezvoltarea la potentialul maxim si are aplicatii in management, marketing, negocieri, educatie, diplomatie, consiliere.

Trainingul de Consultanta Organizationala este proiectat pe 5 module a cate 3 zile fiecare, la care se poate participa separat sau integral. Detalii despre curs si inscriere se gasesc pe www.recomandare.ro

Despre Julie Hay
Julie Hay este Presedinte al Asociatiei Internationale de Analiza Tranzactionala si a Asociatiei Europene de A.T. din Marea Britanie. A furnizat consultanta si servicii de training in multe regiuni din Europa, inclusiv programe de Analiza Tranzactionala in Romania. Experienta sa de peste 25 de ani in oferirea de consultanta marilor organizatii o recomanda. Julie este specializata in abordarea de solutii pentru transformarea individuala, schimbarea organizationala si teambuilding.

Despre organizator
Evenimentul poarta marca Skill Solution Romania, companie specializata in domeniul resurselor umane. Echipa de specialisti livreaza cu succes servicii de training, recrutare si selectie, evaluare si consultanta HR, analiza a echipei. Skill Solution este prezenta in Bucuresti precum si in numeroase orase din tara. Pentru detalii va invitam sa consultati siteul nostru www.skillsolution.ro.
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *