free download 78 travel guides written by experts

Stilfeminin.ro lanseaza salonul virtual

Stilfeminin.ro lanseaza luni, 3 noiembrie 2008, sectiunea salon virtual de infrumusetare, ridicand inca odata standardele de calitate si interactivitate pe Internetul feminin romanesc.

Prin intermediul salonului virtual, accesibil la adresa: //salon-virtual.stilfeminin.ro/, pe site-ul femeii de cariera interesata de viata sociala, utilizatoarele de pe netul romanesc vor putea testa noi look-uri. Printr-un simplu upload de poza se pot incerca noi coafuri, zeci de nuante, diverse tipuri de suvite, se pot incerca nenumarate farduri de ochi, rujuri de buze, accesorii si multe, multe altele.

Astfel stilfeminin.ro ridica din nou stacheta interactivitatii si calitatii pe netul romanesc. Practic din acest moment orice utilizatoare din Romania va putea incerca pe propria fotografie, prin simpla accesare a salonului virtual, sute de look-uri, alegandu-l in final pe cel mai avantajos, de un realism remarcabil.

Pentru mai multe informatii sunteti invitati pe www.stilfeminin.ro pentru a incerca puterea salonului virtual, un nou standard al interactivitatii si utilitatii pe Internetul din Romania.

Bucuresti, 03.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *