free download 78 travel guides written by experts

Stil si performanta la Saptamana de Moda de la Londra

– Noua colecţie adidas by Stella McCartney primavară/vară 2009 –
 
Lansată cu succes în 2005, colecţia pentru fitness dedicată femeilor a fost prezentată anul acesta printr-un show energic, în cadrul Săptămânii de Modă de la Londra. Brandul a prezentat de asemenea şi antrenorul personal pentru adidas by Stella McCartney, Tracy Anderson. 
 
“Aceasta colecţie încearcă să răspundă tuturor nevoilor femeii moderne. Stilul şi performanţa sunt esenţiale pentru femeia de astăzi şi am încercat să combin aceste concepte în colecţia mea”, a declarat Stella McCartney.
 
Tracy Anderson, noul antrenor personal pentru adidas by Stella McCartney a adăugat: “Pentru mine e foarte important să port produse care arată stylish şi sunt performante. Am nevoie de echipament uşor şi încălţăminte confortabilă, bine realizată, pentru că exerciţiile mele tind să fie intensive şi obositoare! Cu linia Gym adidas by Stella McCartney simt că am tot ce îmi trebuie: tehnologiile de vârf adidas combinate cu designul unic al Stellei. Iubesc această gamă şi sunt foarte încântată de parteneriatul meu cu adidas”.
 
Noua colecţie primavară/vară 09 continuă să redefinească şi să aducă noi provocări în ţinutele sportive tradiţionale.
Pe lângă colecţiile recent adăugate în acest sezon Gym Studio, Tennis şi Running, colecţia continua sa ofere categoriile  Golf, Gym Yoga, Gym Dance, Swim şi Cover Ups.
 
Colecţia primavară/vară 09 se găseşte în magazinele adidas şi la partenerii din întreaga lume. Preţurile variază între 20 euro pentru manşete Tennis până la 260 euro pentru jacheta Golf Performance.
 
Nota
 
Colaborarea adidas şi Stella McCartney a început prin lansarea colecţiei primavară/vară din februarie 2005 şi a adus un concept unic pentru femei. Colecţia rămâne adânc înrădăcinată în sport; gama de sport înalt funcţională conţine echipament, încălţăminte şi accesorii în Golf, Running, Gym Dance, Gym Yoga, Gym Studio, Tennis, Swim şi Wintersports, combinând stilul cu tehnologiile de vârf pentru maximă performanţă: FormotionTM şi Clima365 reprezintă cele mai bune tehnologii cu textile şi Supernova pentru încălţăminte.
 
Colecţia Gym este împărţită în trei segmente: Studio, Dance şi Yoga.
 
– Colecţia Gym Studio oferă modele elegante feminine, elemente de design structural. O piesa remarcabila este jacheta Studio.
– Colecţia Gym Dance este inspirată de dantela şi lenjeria vintage; cu tipar sofisticat şi detalii feminine, ornamente delicate, perforaţii şi tăieturi perfecte si melanj de materiale. O piesa cheie a sezonului este pantoful Ballerina.
– Gama Gym Yoga pune accent pe influenţele tibetane şi mongoliene ca inspiraţie pentru designul acestui sezon; o piesa de rezistenţă este tricoul Yoga Embellished ornat cu broderie de inspiraţie tibetană.
 
În acest sezon gama Golf oferă o croială deosebită şi detalii din vestimentaţia militară combinată cu tricouri polo cu mâneci lalea, creând un look sobru, dar ultra feminin. Piesele de rezistenţă sunt materialele uşoare, strâmte şi sofisticate, printurile florale în tricoul CU Golf Printed Pretty. Noul Yilah este un pantof de golf de înaltă performanţă care are tehnologie waterproof şi protecţie cu detalii bărbăteşti stylish şi combinaţie de materiale smart.
 
Linia Running combină culori vii, îndrăzneţe şi materiale uşoare, futuristice, precum şi detalii de desen pentru a oferi volum modelelor stylish. O piesă remarcabilă este jacheta  Running Performance Degrade ¾ Tight de un verde lotus spre alb cu efecte deosebite de culoare şi detalii accentuate. Modelul foloseste material cu tehnologie Climalite.
 
Modelele cheie din colecţia Tennis sunt inspirate de tendinţele unice din colecţia personală a Stellei; aplicaţii delicate de dantelă şi mâneci canelate.  Lenjeria English Edwardian şi ţinuta vintage pentru noapte contrastează cu jerseul şi pantalonii scurţi din bumbac.  Piesele de rezistenţă sunt o rochie cu o broderie Edwardian şi detalii inspirate de lenjeria vintage. Colecţia foloseste tehnologia Climalite, iar la încălţăminte ofera pantoful Taju care va fi purtat de Maria Kirilenko – atleta adidas by Stella McCartney.
 
Colecţia Swim din acest sezon este inspirată de corsete şi de costumele de plajă din anii 20’s; inserţiile de plasă creează o formă sculptată a corpului.  Paleta jucăuşă de culori combină nuanţe flamboaiante şi detalii de mână şi broderii. Piesele de rezistenţă ale acestui sezon includ pantalonul cu talie joasă CU Swim şi costumul Swim Performance.
 
Gama Organic conţine trei echipamente realizate 100% din bumbac crescut organic şi încălţăminte care foloseşte materiale durabile care ating cel mai bun rating în guideline-ul adidas cu privire la materialele benefice mediului. Echipamentul colorat “natural” este ideal pentru încălzire, dar şi pentru relaxare şi poate fi purtat cu uşurinţă la gym. Piesele de rezistenţă includ tricoul CU Organic Summer Tee şi pantofii Ballerina.
 
Nota: adidas ofera produse pentru doua divizii diferite: Sport Performance (tehnologii de varf) si Sport Style (Sport Heritage: modele Originals; Y-3: produse sportive produse in colaborare cu Yohji Yamamoto). Linia adidas by Stella McCartney este parte a diviziei adidas Sport Performance.
 
Pozele high res de colectie si de produs sunt stocate pentru 10 zile pe transfer.ro

Bucuresti, 07.04.2009
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *