Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Stil masculin la City Mall

Marti, 18 aprilie 2006, ora 20.00, la City Mall (etajul 3), are loc Man City, un show exclusiv media cu look industrial, in cadrul caruia veti descoperi cele mai noi tendinte ale modei masculine propuse de Timberland, Nautica, Time Out, Millenium, Dinasty si tinerii designeri Dana Iuga si Narcisa Sugar. Si pentru ca natura e intotdeauna generoasa primavara, gazda acestei seri la City Mall va fi Roxana Ionescu.
In finalul spectacolului va invitam la o intrecere barbateasca in sala de bowling.

Man City este cel de-al doilea show din seria celor sapte evenimente de moda coordonate de City Mall in parteneriat cu Best Management Model, in cadrul noului sau proiect, City Mall Fashion, de transformare a celui mai nou mall bucurestean intr-un pol al modei romanesti. Aceasta serie de evenimente a fost deschisa pe 30 martie cu spectacolul New City Trends.

City Mall se va constitui intr-un producator constant de show-uri de calibru, atit in interiorul, cit si in exteriorul propriului spatiu, va sustine diverse proiecte ale tinerei generatii de designeri  si va realiza in locatia sa un spatiu de tendinte promovat multimedia.

Bucuresti, 14.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *