metalshow

Bayer AgroArena 2016: Știința Pasiunii pentru Agricultură

Bayer AgroArena își redeschide porțile și în 2016, pentru a demonstra fermierilor că dragostea pentru pământ, efortul și pasiunea pentru agricultură merită să fie recompensate cu cele mai bune soluții agricole.

Bayer AgroArena, aflată la cea de a 10-a ediție, reprezintă azi un brand consacrat în lumea agriculturii din România. În cele șase locații Bayer AgroArena, amplasate în zone agricole importante ale țării, sunt invitați să participe toți cei interesați să descopere cele mai moderne tehnologii de protecție a culturilor de câmp: grâu, rapiță, porumb, floarea soarelui, sfeclă pentru zahăr, cartof și soia. La fel ca în fiecare an, un centru de interes va fi și prezentarea în câmp a noilor hibrizi de rapiță de la Bayer.

Evenimentele Bayer AgroArena se vor desfăşura după următorul calendar: Insurăței, jud. Ialomita – 17 mai; Caracal, jud. Olt – 24 mai; Cărpiniș, jud. Timis – 31 mai; Marghita, jud. Bihor – 7 iunie; Zănești, jud. Neamț – 14 iunie; Tg. Secuiesc, jud. Covasna – 21 iunie.

Și în acest an, Bayer AgroArena va include dialoguri cu fermierii, prezentări de tehnologii și informații utile referitoare la produsele inovative Bayer: Falcon Pro, Nativo Pro, Adengo, Propulse. Tehnologiile Bayer acoperă întregul spectru de tratamente fitosanitare de protecție: începând de la semănat, acoperind întreaga perioada de vegetație până la recoltare, precum și protecția recoltelor împotriva dăunătorilor de depozit.

O noutate constă în lansarea noii platforme de servicii dedicate fermierilor: Bayer AgroServices. Paleta de servicii cuprinde în prezent cartarea agrochimică, analize de apă, servicii financiare, mobile apps – toate oferite sub umbrela celui mai de succes program de loialitate adresat fermierilor, Bayer Fidelis.

În final, fermierii sunt cei care vor putea culege Roadele Succesului: un succes măsurat prin inovație și prin pasiunea pentru agricultură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *