free download 78 travel guides written by experts

Stick Around

Prima expozitie internatională de StreetArt din România.

Ladies and gents, painters and writers, illustrators and graphic designers, artists, prima expozitie internatională de StreetArt din România e pe cale să se întâmple.

Vineri, 23 mai cu ocazia Noptii Albe a Galeriilor de Artă, artistul Creaturi Drăgute prezintă la Ciclop primul Paste-up super combo de proportii mari.

Pornind de la ideea că un astfel de eveniment nu s-a întâmplat niciodată în România, desi pe plan international e o activitate populară, Creaturile pasionate de cultură urbană au pus la cale un eveniment cu scop artistic educativ care să arate oamenilor si această latură a manifestării artistice de stradă: paste-ups&stickers. Au făcut apel la artisti recunoscuti din România dar si din alte tări pentru a trimite seturi de stickere create de ei însisi, stickere care vor fi folosite la colaj impresionant.

Cum în România fenomenul nu este încă foarte răspândit, până acum, cele mai multe pachete de stickere au venit din afara tării. Astfel artistii au trimis materiale din tări precum: USA, Franta, Australia, Italia, Spania. Indonezia, Turcia, Germania, Bulgaria, Canada, Olanda, Mexic, Japonia, Portugalia, Israel, Brazilia, Rusia si multe altele. În total au fost primite aproximativ 10 000 de stickere si paste ups de la peste 200 de artisti. La eveniment, colajele de stickere vor fi realizate de artistul Creaturi Drăgute, iar spectatorii sunt invitati să deseneze si să lipească si ei stickere în cadrul workshopului Stick Around

https://www.facebook.com/events/279471678871268/

Stick Around este un happening realizat cu sprijinul sponsorilor: Urzeală, Posca, Atelierele Pegas, Tattooit si Ollie Gang Shop si sustinut de partenerii media: Veioza Arte, Sapte Seri, Amdoar18ani.ro, Vin si Eu, Urban.ro, Cooltivator.ro, Modernism.ro, blacksheepsound.ro, Ziarul Ring, Metropotam.ro, styles.ro, Street Heroes, Mixtopia, Getlokal.ro, Redactia4Fun.ro, hipmag.ro, RevistaComics.ro

Bucuresti, 19.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *