free download 78 travel guides written by experts

Stiati ca orice afacere poate folosi hartie ECO?

KDO.ro încearcă să devină ECO şi să te convingă şi pe tine să încerci reţeta bio! Unul dintre produsele cele mai folosite în lumea întreagă este hârtia de copiator. Hârtia afectează în mod direct mediul prin folosirea energiei, a chimicalelor şi a apei în fabricarea ei. După folosire, va ajunge cel mai probabil ca îngrăşământ sau va fi arsă, deoarece, spre deosebire de sticlă sau metal, hârtia nu poate fi reciclată la infinit. De aceea, a cumpăra hârtie ecologică va deveni o responsabilitate şi noi vă propunem hârtia de copiator SAVE!

SAVE! este o alegere ”verde” față de alte hârtii obișnuite pentru copiator. Este o hârtie mai ușoară ce oferă aceleași rezultate în tipărire și copiere, cu un consum de materie primă mai mic. Este făcută printr-un proces de producție care protejează mediul înconjurător.

O abordare durabilă:
• Fiecare stadiu de producție minimizează impactul asupra mediului;
• Este fabricată prin folosirea lemnului din păduri gestionate pe termen lung pe criterii sociale, economice și ecologice;
• Este certificată FSC (Forest Stewardship Council);
• Este fabricată utilizând 55% biomasă combustibil, surse energetice din resurse regenerabile;
• Fabrică acreditată ISO 14001 pentru managementul mediului;
• Fabricată în Europa;
• Cutiile sunt făcute din fibre reciclate;
• Hârtia și ambalajele pot fi reciclate după utilizare.

Iată care sunt performanțele în protejarea mediului înconjurător, prin comparație cu o altă hârtie medie de copiator*:
• Folosește cu 19% mai puțin lemn
• Folosește cu 38% mai puțină apă
• Folosește cu 18% mai puțină energie
• Generează cu 31% mai puține emisii în aer
• Folosește cu 10% mai puțin material pentru ambalare

*Calculații bazate pe testele făcute, în același fel și în aceleași condiții, pe 100.000 coli SAVE! și 100.000 coli 80g/mp de grad C.

Aşadar, SAVE! este soluția ideală pentru organizațiile atente la buget, care țin la calitatea imprimării protejând în același timp mediul înconjurător. Este foarte simplu cu SAVE!: costuri mici, mediu curat.
Alege SAVE! și te vei simți altfel, vei obține performanțe și rezultate folosind mai puțin! Este o cale inteligentă de a cumpăra hârtie.

Pentru mai multe idei de produse eco care pot fi personalizate şi oferite în dar vă invităm să accesaţi siteul dedicat //www.promotionaleverzi.ro . Acesta se constituie într-un adevărat showroom online exclusiv cu produse promoţionale “verzi”, realizate din materiale ecologice, reciclate şi prin procedee care respectă natura şi mediul înconjurător. Pentru că a fi eco nu mai este un privilegiu, ci o necesitate.

Site-ul //www.promotionaleverzi.ro găzduieşte sub sloganul “Eco nu este o imagine, este o responsabilitate!” obiecte promoţionale dintre cele mai originale, de o calitate deosebită, ecologice, pentru clienţii care doresc să îşi promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poartă marca produselor lor.

Doar un click pe www.promotionaleverzi.ro deschide un univers de obiecte şi cadouri promoţionale cu totul speciale şi 100% ecologice.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *