free download 78 travel guides written by experts

Stiati ca fiecare tona de plastic reciclat economiseste 700 – 800 de tone de petrol brut?

KDO.ro – //www.kdo.ro – sau mai bine zis promotionaleverzi.ro intră pentru voi în lumea reciclării plasticului şi vă dă idei! Idei ECO, tocmai bune de realizat o reţetă verde sub formă de insigne pe bază de plastic reciclat! Sunt micuţe, sunt frumoase, sunt color, sunt reciclate, sunt rotunde si chiar dreptunghiulare. Sunt insigne ECO fabricate în U.K. prin care vă puteţi promova imaginea!

Povestea plasticului este scurtă, însă repercursiunile sunt colosale. Plasticul a fost inventat în 1860, dar a început să fie folosit la scară largă în ultimii 30 de ani. Consumul anual de materiale plastice a crescut de la 5 milioane de tone în anii ’50, la aproape 100 de milioane de tone astăzi. 35% din tot plasticul produs se utilizează pentru fabricarea de ambalaje. În Marea Britanie, supermarketurile distribuie aproximativ 17 miliarde de pungi de plastic, adică circa 290 de pungi pe cap de locuitor. Astăzi, în lume se produc peste 80 de milioane de tone de plastic pe an.

A recicla plasticul, acest monstru al lumii moderne, reprezinta un respiro de la poluare pentru planeta noastră:
– reducerea consumului de energie cu două treimi;
– reducerea consumului de apă cu aproape 90%;
– reducerea generării de dioxid de carbon de două ori şi jumătate.*

Suntem siguri că trend-ul insignelor nu se va demoda prea curând, a celor ECO nici atât, însă ceea ce trebuie reţinut este că: ECO nu este neapărat o imagine pe o insignă, ci este o responsabilitate pentru ca insigna să fie din plastic reciclat!

Pentru mai multe idei de produse eco care pot fi personalizate şi oferite în dar vă invităm să accesaţi siteul dedicat //www.promotionaleverzi.ro . Acesta se constituie într-un adevărat showroom online exclusiv cu produse promoţionale “verzi”, realizate din materiale ecologice, reciclate şi prin procedee care respectă natura şi mediul înconjurător. Pentru că a fi eco nu mai este un privilegiu, ci o necesitate.

Site-ul //www.promotionaleverzi.ro găzduieşte sub sloganul “Eco nu este o imagine, este o responsabilitate!” obiecte promoţionale dintre cele mai originale, de o calitate deosebită, ecologice, pentru clienţii care doresc să îşi promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poartă marca produselor lor.

Doar un click pe www.promotionaleverzi.ro deschide un univers de obiecte şi cadouri promoţionale cu totul speciale şi 100% ecologice.

* surse //www.omuletiiverzi.ro
si //www.eva.ro/casa-si-familie/ecocasa/reciclarea-plasticului-cum-poti-face-asta-articol-14679.html?pagina=1

Bucuresti, 07.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *