Kinodiseea

Steven Seagal s-a alaturat

programului "Fii inteligent, Nu fi violent!"

Super-starul american al filmelor de actiune Steven Seagal, s-a intalnit pe platourile de filmare Castel Film din Snagov cu un grup de copii, in cadrul proiectului de lupta impotriva violentei in scoli, "Fii inteligent, nu fi violent!" .

Cei zece copii de la Centrul de plasament nr 5 din Capitala au fost invitati de catre vedeta americana sa asiste la turnarea unor secvente din  filmul « Enemy of the Unseen », au primit autografe si s-au plimbat printre decorurile celui mai nou film de actiune pe care Steven Seagal il toarna in Romania.

Intentia lui Steven Seagal, recunoscut pentru duritatea filmelor in care joaca numai roluri pozitive dar si pentru calitatile sale de maestru in artele martiale, a fost de a le arata copiilor ca « bataile » din filme nu sunt reale iar violenta este invinsa intotdeauna de inteligenta.

Steven Seagal a aflat despre campania « Fii inteligent, nu fi violent ! » prin intermediul doctorului Alexandru Vitelaru si al comisarului sef  Florin Zagoneanu, doi apropiati ai staffului tehnic al vedetei, iar vizita copiilor pe platorile de filmare a fost organizata de David van Houten, asistentul personal al vedetei.

De asemenea, actorul american si-a dat acceptul ca fotografiile facute cu copiii pe platoul de filmare sa fie utilizate in producerea unor materiale educative si de informare pentru elevi, in cadrul campaniei « Fii inteligent, nu fi violent ! » precum si pentru a fi postate pe site-ul campaniei, www.stopviolentainscoli.ro

Campania « Fii inteligent, nu fi violent ! » a fost lansata de Politia Capitalei si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti cu sprijinul exclusiv al companiei SIVECO Romania si are ca scop combaterea  violentei in scoli ; strategia campaniei apartine agentiei de comunicare Adentity.

Initiatorii campaniei " Fii inteligent, nu fi violent" promit sa implice cat mai multe persoane publice in lupta pentru combaterea violentei in scoli si sa aduca in viitor cat mai multe surprize placute pentru tineri.

Bucuresti, 4.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *