free download 78 travel guides written by experts

Stephen Amell, protagonistul serialului Arcasul (Arrow), produce si vinde vinuri

Stocul de Vigilante Red este epuizat!

Stephen Amell nu este numai un actor talentat ci, așa cum am văzut în serialul Arcașul – difuzat marțea, la ora 22:00, numai la Universal Channel – este și un tip sportiv, care se știe să tragă cu arcul, să se lupte sau să mânuiască sabia. Ceea ce este mai puțin știut, însă, despre interpretul lui Oliver Queen, este faptul că se pricepe și la vinuri! Atât de bine încât recent a înființat, împreună cu un bun prieten, o companie care produce și vinde vinuri în serie limitată.

La începutul anului 2013 Stephen Amell (32 de ani) și prietenul său, Andrew Harding, au pus bazele companiei Nocking Point, care produce și vinde pe //www.nockingpointwines.com vinuri din soiuri alese, în cantități – deocamdată – reduse. Unul dintre vinurile cel mai bine vândute prin magazinul virtual al celor doi este Vigilante Red, al cărui stoc este deja epuizat! Pe lângă vinurile provenite din Walla Walla, un orășel pitoresc situat în statul Washington, din nord-vestul Statelor Unite ale Americii, magazinul virtual al lui Stephen Amell și al prietenului său mai vinde tricouri cu sigla Nocking Point sau pahare de vin.

Nu uitați: Arcașul (Arrow), sezonul 1, este difuzat numai la Universal Channel, în fiecare marți, de la ora 22:00! În fiecare săptămână sunt difuzate câte două episoade, de la ora 22.00 și respectiv 23.00.

Bucuresti, 03.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *