Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Stelute si inimioare – trucuri HOT de la Sheba

Pentru femeile pasionate de modă, Sheba  recomandă vara aceasta Colecţia HOT – Steluţe şi inimioare. Într-o imensă varietate de modele vaporoase şi uşor de asortat, steluţele şi inimioarele sunt must-have-ul sezonului fierbinte.
  
De la stele de mare până la inimioare stilizate, de la inele şi cercei până la brăţări, coliere şi pandantive, bijuteriile din noua colecţie conferă ţinutelor o strălucire delicată, iar celor care le poartă un look trendy. 
   „Nu doar designul cu steluţe şi inimioare este în vogă, ci şi culorile-vedetă ale colecţiei – galbenul şi albastrul azuriu. Perfecte pentru ţinutele lejere casual, smart sau chiar office, bijuteriile cu steluţe şi inimioare au şi o importantă valoare simbolică: steaua înseamnă speranţă, iar inima – sentimente profunde.”, spune Ioana Conduraţeanu, director general Sheba.

Bijuteriile Sheba sunt o alegere foarte bună atât pentru cadouri aniversare, cât şi pentru ocazii speciale, întrucât acoperă o gamă largă de gusturi la preţuri adaptabile oricărui buget. De asemenea, Sheba produce bijuterii la comandă, personalizate sau pentru diferite evenimente şi prezentări de modă.

Sheba se individualizează pe piaţă prin faptul că bijuteriile sunt produse unicat sau de serie mică. Toate piesele sunt confecţionate din argint de cea mai bună calitate, iar pietrele semipreţioase folosite sunt autentice.

Sheba are o experienţă de 13 ani în domeniul prelucrării bijuteriilor pe piaţa românească şi comercializează numai bijuterii confecţionate din pietre semipreţioase montate manual în argint.

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *