Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Stella Artois sustine Festivalul de Film Transilvania

Stella Artois lanseaza un nou ambalaj: o cutie speciala dedicata festivalului

Stella Artois continua parteneriatul cu TIFF, alaturandu-se si anul acesta organizatorilor in efortul lor de a promova si premia productii cinematografice de calitate. Cu prilejul festivalului, Stella Artois se prezinta in fata consumatorilor cu un nou ambalaj, o cutie speciala, dedicata festivalului de film.

“Am lansat noua cutie pentru a celebra legatura Stella Artois cu filmul si pentru a promova filmul de calitate in fata consumatorilor de Stella Artois. Am convingerea ca noul ambalaj, un simbol al relatiei dintre marca si cinematografie, va fi bine primit de iubitorii de bere buna si de ce nu, de colectionarii de ambalaje speciale.“ a spus Liviu Irimia, Director Marketing Interbrew Romania

Cutia Stella Artois TIFF este editie limitata si va fi disponibila pe piata numai in luna iunie, in locatiile off trade din toata tara. Cutia Stella Artois TIFF face parte dintr-o colectie de cutii asociate cu festivalurile de film. Cutii similare, avand imagini sugestive pentru fiecare festival, au fost produse pentru Cannes, Sofia, Kiev sau Galway.

Legatura Stella Artois cu cinematografia este una de traditie si este vizibila prin asocierea marcii cu cele mai importante festivaluri de film din lume. Stella Artois este sponsorul oficial al Festivalului Filmului de la Cannes – Franta si partenerul festivalului Sundance din SUA, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de pe continentul American. De asemenea, Stella Artois este partenerul principal al festivalurilor de film din Bulgaria, Ucraina, Italia, Singapore, Saraievo, Irlanda sau Marea Britanie.

Stella Artois vă invita la Festivalul de Film Transilvania si va doreşte vizionare plăcută în compania unei beri savuroase!

Bucuresti, 30.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *