free download 78 travel guides written by experts

Stela Popescu si Laura Lavric complice la o farsa incredibila

Vezi cum s-a trezit o actriţă îmbrăcată în clovn la o înmormântare!

Marţea aceasta, de la 20.20, Stela Popescu şi Laura Lavric se ţin de farse la “Plasa de stele”! Cele două au acceptat rolul de complice pentru o plasă incredibilă, protagonista fiind o actriţă care organizează evenimente. Experienţa prin care va trece victima farsei va fi uluitoare, aceasta crezând că merge la un botez şi trezindu-se, de fapt, îmbrăcată în clovn la o înmormântare!

Lucrurile vor deveni din ce în ce mai ciudate când protagonista farsei va descoperi că urma să îndeplinească ultimele dorinţe ale unei persoane care trecuse în nefiinţă, dorinţe, de altfel, cât se poate de stranii. Deşi Stela Popescu şi Laura Lavric, prezente la înmormântare în calitate de cunoştinţe ale decedatului, au adus iniţial un plus de siguranţă şi normalitate pentru victimă, în scurt timp, întreaga situaţie va deveni puţin spus ieşită din comun.

Aşadar, pentru a îndeplini acele ultime dorinţe, victima farsei a început să cânte “Dacă vesel se trăieşte”, să recite poezii pentru copii şi la un moment dat, chiar să danseze dansul pinguinului însoţită de celelalte persoane aflate la înmormântare.

Cât a rezistat în această situaţie incredibilă şi cum a evoluat întreaga farsă, rămâne de văzut marţea aceasta, de la 20.20, la “Plasa de stele”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *