free download 78 travel guides written by experts

Stela Popescu crede ca Terminator este virgin

“Este pentru prima oară în istoria Revelionului când Stela Popescu îi spune lui Terminator că este virgin”, spune Dan Negru, în noaptea dintre ani, la Antena 1.

La Revelionul Starurilor, unul dintre invitații speciali este Terminator, care vine din viitor, din anul 2029, să o salveze pe Tanti Leana (interpretată de Stela Popescu) de roboții care intenționează să o ucidă. Tanti nu pare deloc impresionată de ciudatul personaj, ba îl pune să șteargă niște castronele, ca să pună în ele niște plăcințele. Pe măsură ce vorbește cu el, tanti Stela ajunge la concluzia că Terminator e… virgin.

Ce vedetă se ascunde în spatele măștii lui Terminator, vedeți în noaptea de Revelion, la Antena 1.

Peste 200 de vedete vin să petreacă noaptea dintre ani la Antena 1. Iar Revelionul Starurilor prezentat de Dan Negru a pregătit multe surprize tespectatorilor. Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor. O parte dintre artiști, împărțiți în două tabere – a fetelor și a băieților – vor trebui să ghicească cine se ascunde în spatele lui Suleyman Magnificul, Gollum din Stăpânul Inelelor, Terminator, Freedie Mercury, a robotului C3PO din Războiul Stelelor ori a lui Papa Ștrumf.

Revelionul Antenei 1 incepe, de la ora 20.00, cu un program de divertisment sustinut de Nae si Vasile, in memoria celui care a fost Nae Lazarescu, urmat, de la ora 21.45, de Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru, si de Revelion la Hanul Mirelei, unde isi dau intalnire cei mai importanti interpreti de muzica populara ai momentului, intr-un program special, prezentat de Mirela Boureanu-Vaida.

Bucuresti, 29.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *