free download 78 travel guides written by experts

Stefan Banica Jr. compara pomul de Craciun cu muzica live

Stefan Banica Jr., primul artist român care a reuşit să doboare un record în materie de spectacole, a povestit în direct la Radio InfoPro cum a ajuns să ţină şapte concerte cu casa închisă, în şapte zile consecutive comparand bradul de Craciun cu un spectacol.

In emisiunea „Expresul de România”, realizat de Ernest şi Ramon, Ştefan Bănică Jr. a ţinut să spună că nu şi-a propus să doboare un record, ci pur şi simplu aşa s-a întâmplat. Succesul obţinut de vânzarea biletelor în doar două săptămâni l-a determinat pe artist să mai adauge încă 3 spectacole, la numărul de 4 stabilit iniţial.  

„Este important să fii capabil fizic sa sustii toate concertele. Ideal este sa ai o zi pauză, dar la noi nu se poate, pentru că avem o singură sală (n.r. Sala Palatului) pentru o grămadă de spectacole.”, a povestit Ştefan Bănică Jr. la Radio InfoPro.

Fără prea multă tragere de inimă artistul a recunoscut in emisiunea „Expresul de România” că nu a cumpărat încă niciun cadou de Crăciun pentru cei dragi si nici brad. In plus, el face o comparatie inedita intre muzica si pomul de Craciun: „ Treaba cu bradul de Craciun este ca si muzica. Cu totii apreciem un brad natural in locul unuia din plastic. La fel apreciem un concert live decat unul in care se face playback.”, le-a spus Stefan celor doi prezentatori Ernest si Ramon.

Pentru admiratorii săi care nu au apucat sa cumpere bilete, artistul promite să-i surprindă cu un super show care se va difuza în Ajunul Crăciunului, la Pro TV, de la ora 23.30, şi în reluare, pe 27 decembrie, de la ora 11.30.

„Expresul de Romania” este cea mai noua emisiune de la Radio InfoPro! Buna dispozitie, precum si cele mai haioase ştiri sunt aruncate "în aer” în fiecare zi, de luni pana vineri, de la 6 la 10. Responsabili: „matinalii” Ramon Cotizo şi Ernest Fazekas.

Bucuresti, 19.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *