free download 78 travel guides written by experts

Steaua CSM EximBank lupta pentru finala

Steaua CSM EximBank va juca primele două meciuri importante cu BC Mureș luptând pentru a ajunge în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa ros-albastra pornește, ca și în prima runda a play-offului, cu avantajul terenului propriu si a sprijinului suporterilor. Primele doua partide vor avea loc pe 29 aprilie 2015, de la ora 18:00, și pe 30 aprilie 2015, de la ora 19:45, la Sala Polivalenta. Ambele meciuri vor fi transmise in direct pe Digi Sport.

„Jucăm cu o echipă care a performat foarte bine în ultima perioada. Este un avantaj ca ne-am mai întâlnit de câteva ori în campionat și ca am ajuns sa ne cunoaștem. Va fi un meci dificil, in care fiecare echipa va da totul, dar suntem pregătiți. Vom lupta sa ajungem în finală cu atât mai mult cu cat vom avea suporterii alături de noi! Impreuna putem duce echipa acolo unde ii este locul! #‎umplempolivalenta‬”, a declarat Virgil Stănescu, președintele Steaua CSM EximBank.

Biletele pentru meciurile din București pot fi acționate de la Sala Regimentul De Gardă și Protocol „Mihai Viteazu“. Prețul variază între 5 și 25 de lei.

„Suntem mândri ca am reușit sa fim surpriza campionatului si sa ajungem in semifinala. Suporterii ne-au fost alături si le promitem si in următoarele meciuri spectacol. Ne-am pregătit intens si următoarele două meciuri se vor juca la Târgu-Mureș, pe 6 și respectiv 7 mai 2015. Conform sistemul trei din cinci, meciurile patru și cinci se vor juca doar în cazul în care niciuna dintre echipe nu va obține trei victorii. Daca va fi nevoie de o partida decisiva, cele doua echipe se vor confrunta din nou la București, pe 11 mai 2015.

Suporterii ros-albaștrii își pot susține echipa preferata si pot fi la curent cu activitățile ei pe https://ro-ro.facebook.com/baschetsteaua.

Bucuresti, 28.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *