metalshow

Statele CSI reprezinta una dintre cele mai atractive piete

de desfacere pentru solutiile de eLearning

Conferinţa “Online Educa Moscow”, îşi propune să devină cel mai important eveniment din domeniul eLearning-ului din Federaţia Rusă

Recent, delegaţia SIVECO Romania a participat la Conferinţa Internaţională “Online Educa Moscow 2007”. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Directoratului General al Comisiei Europene şi Ministerului Învăţământului şi Ştiiţei din Federaţia Rusă. La conferinţa desfăşurată în premieră în Federaţia Rusă, au participat peste 500 de delegaţi din ţările CSI, Europa, SUA, China şi alte state. Timp de 4 zile, evenimentul a fost punctul de întâlnire al celor mai importanţi experţi în eLearning din sectorul privat şi academic, al factorilor de decizie din mediul politic, specialiştilor în resurse umane, trainerilor, managerilor din companiile de IT&C ce dezvoltă software educaţional, reprezentanţilor instituţiilor de învăţământ şi cercetătorilor.

Pe o piaţă extrem de dinamică ce se caracterizează printr-un ritm de dezvoltare impresionant şi un interes deosebit pentru introducerea noilor tehnologii în învăţământ, “Online Educa Moscow 2007” a oferit posibilitatea celor prezenţi în cadrul conferinţei şi a expoziţie, să stabilească contacte cu principalii decidenţi din sectorul educaţional rusesc.

SIVECO Romania a fost prezentă atât în cadrul expoziţie – cu stand propriu, cât şi în cadrul conferinţei.

Radu Jugureanu, AeL eContent Project Manager a fost invitat să susţină prezentarea cazului de succes SEI – Sistem Educaţional Informatizat, ce s-a bucurat de aprecierea generală a auditoriului.

“Participarea noastră la aceasta conferinţă a fost un succes extraordinar. Am primit încă o dată confirmarea valorii conţinutului educaţional dezvoltat de SIVECO Romania. O universitate din Marea Britanie a prezentat un proiect realizat în colaborare cu Universitatea Cambridge, proiect ce are la bază metodologia de creare a softului educaţional, dezvoltată de specialiştii de la SIVECO Romania”, a declarat Radu Jugureanu.

Odată cu 2005, România a devenit un nume de referință pe harta mondială a învățământului asistat de calculator cu ocazia World Summit for Information Society.

SIVECO Romania a devenit atunci prima companie din România care a primit Premiul I iar lecţiile interactive AeL, disponibile în toate şcolile din România, au primit titlul de „cel mai bun conţinut educaţional din lume” într-o competiţie la care au participat peste 20.000 de proiecte din 168 de ţări.

Între 28 şi 30 noiembrie 2007, SIVECO Romania va participa şi la “Online Educa Berlin”, cea mai prestigioasă conferinţă din seria evenimentelor “Online Educa”.

Se preconizeaza ca în anii următori Online Educa Moscow să devină cea mai importantă reuniune a experţilor în eLearning găzduită de Federaţia Rusă.

Bucuresti, 11.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *