free download 78 travel guides written by experts

Start Young sustine tinerii antreprenori, oferind solutii de identitate vizuala

Brandaffair, agenţie independenta de publicitate, lansează proiectul Start Young, iniţiativa de susţinere a tinerilor antreprenori şi a asociaţiilor studenţeşti, prin oferirea de soluţii de identitate vizuală. Proiectul se adresează tinerilor cu vârste sub 26 de ani, iar serviciile de creaţie şi consultanţa sunt gratuite.

“Ştim, din propria experienţă, câte dificultăţi poate întâmpina un start-up, pe o multitudine de planuri. De aceea, dorim să sprijinim tinerii cu spirit antreprenorial în procesul de transformare a proiectelor lor în afaceri cu potenţial de reuşită, oferind unul dintre cele mai importante elemente – identitatea vizuală. Suntem foarte entuziasmaţi de colaborările cu tinerii cu care vom lucra şi suntem siguri că vor veni în întâmpinarea noastra cu propuneri foarte interesante, curajoase şi pline de provocări, atât pentru ei, cât şi pentru noi”, a declarat Alexandra Radu, Managing Partner Brandaffair Advertising.

Pentru a intra în proiectul Start Young, tinerii antreprenori trebuie să prezinte, prin înscrierea pe site, activitatea şi ambiţiile afacerii sau organizaţiei studenţeşti pe care le reprezintă. După evaluarea propunerilor, proiectele selectate vor beneficia de identitate vizuală: logo, design de site şi creaţie print, în funcţie de strategia fiecăruia. Vor fi selectate trei proiecte lunar, pe termen nelimitat.

Selecţia propunerilor se va realiza prin analiza fezabilităţii acestora, pe baza unui business plan. În cazul organizaţiilor studenţeşti, selecţia se va face prin analiza evenimentelor şi a proiectelor realizate de asociaţie până în prezent cât şi a celor pe care şi le-au propus pentru viitor.

Bucuresti, 14.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *