Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Start-up Nation, programul prin care cei cu un bussines la inceput de drum, pot beneficia de fonduri

In momentul in care doresti sa-ti pui pe picioare propria afacere, trebuie luate in calcul extrem de multe detalii care adesea pot fi coplesitoare pentru cineva fara experienta in domeniu si care incepe practic de la zero.

Orice om isi doreste propria afacere, astfel incat sa nu depinda neaparat de un program si de un sef, iar daca te numeri printre acele persoane care doresc sa-si inceapa propriul bussines, este indicat sa cereti putin ajutor unei echipe de profesionisti.

Cea mai mare problema pentru cei care vor sa-si deschida propria afacere, consta cel mai adesea in bugetul necesar pentru acest lucru.

startup

sursa foto

Din fericire exista diverse programe de finantare, chiar pe fonduri nerambursabile, cu ajutorul carora micii intreprinzatori au posibilitatea de a porni propriul bussines. Este vorba depre programul Start-up Nation, program al carui obiectiv este acela de a stimula infiintarea dar si dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii, precum si imbunatatirea performantelor economice ale acestora.

De asemenea, prin intermediul Start-up Nation este posibila si formarea a noi locuri de munca, insertia pe piata a persoanelor defavorizate, a somerilor si a absolventilor, precum si stimularea cresterii investitiilor in tehnologii noi si inovative. Acest program este disponibil pe intreg teritoriul tarii, in toate cele 8 regiuni de dezvoltare.

Programul Start-up Nation este una dintre initiativele statului de a sustine antreprenorii care isi doresc sa evolueze, program care este disponibil si anul acesta cu un buget destul de important.
In momentul in care doriti sa aplicati la un astfel de program, este recomandat sa cereti consultanta din partea unor experti, astfel incat sa va puteti realiza cele mai bune planuri prin cele mai avantajoase investitii.

Pentru consultanta fonduri europene Start-up Nation, Morado Consulting pot sa ofere solutii extrem de avantajoase.

Morado Consulting este o companie care ofera consultanta antreprenorilor aflati la inceput de drum si care isi doresc sa-si deschida propriul bussines, precum si IMM-urilor in ceea ce priveste extinderea activitatilor accesand fonduri europene. Astfel de servicii sunt oferite cu scopul de a identifica sursele de finantare, de a realiza planul de afaceri, accesa fonduri nerambursabile, precum si consultanta in ceea ce priveste implementarea unui plan de afaceri bine pus la punct.

echipa

foto via

Principalele servicii pe care Morado Consulting le realizeaza pentru clientii sai, constau in:

  • Consultanta pentru alegerea finantarii
  • Intocmire plan de afaceri si cerere de finantare
  • Consultanta pentru implementarea proiectului
  • Consultanta si asistenta post-implementare

Aceste lucruri sunt necesare pentru nevoile tale, avand scopul de a iti usura munca, astfel incat sa iti poti infiinta propria afacere beneficiind ulterior de succes din partea publicului, chiar de la primul moment. In ziua de astazi este destul de greu sa iti poti infiinta o afacere, concurenta fiind una extrem de mare datorita faptului ca numarul lor este in continua crestere. De regula, oamenii tind sa mearga mereu pe produsele sau serviciile anumitor firme sau companii daca au fost multumiti de acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *