free download 78 travel guides written by experts

Start pentru Super Vara lui 21

Radio 21 dă startul vacanţei! Sâmbătă, 30 iunie 2012, începe SUPER VARA lui 21! Djii Radio 21 mută distracţia la mare, pe plaja Celsius Beach din Mamaia, unde au loc cele mai tari petreceri pe plajă şi cele mai cool concursuri !

Studioul Radio 21 de pe plaja Celsius Beach din Mamaia este construit special pentru cei care vin să se distreze pe malul mării şi să asculte Hit după Hit în fiecare zi, alături de echipa Radio 21. Bătăi cu apă, curse în nisip şi multă voie bună, asta îi aşteaptă pe cei care se bronzează la mare împreună cu Djii Radio 21. În plus, cei mai în vogă artişti au promis că vin să stea de vorbă cu oamenii de pe plajă.

Radio 21 se transformă în Official Summer Radio, aşa că pentru o porţie serioasă de hituri, zâmbete şi fun, ascultătorii sunt invitaţi să rămână pe frecvenţă şi să vină să-şi petreacă vacanţa alături de echipa Radio 21.

În SUPER VARA LUI 21 începe şi pregătirea pentru Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din România, care are loc pe 28 iulie 2012, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, DJ Allen şi DJ Kruger, promit ore întregi de distracţie şi muzică bună.

Bucuresti, 29.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *