free download 78 travel guides written by experts

Start pentru sezonul 3 „InTrecerea anilor” la TVR 1

Mircea Radu – în direct, în fiecare sâmbătă, ora 21.00

Din 8 octombrie, Mircea Radu dă startul celui de-al treilea sezon ÎnTrecerea anilor, aducând câteva noutăţi absolute pentru telespectatorii TVR 1.

ÎnTrecerea anilor se va transmite în direct în fiecare sâmbătă de la ora 21.00, telespectatorii având astfel posibilitatea de a vota prin SMS decada favorită: anii ‘60, ‘70, ‘80, ‘90, 2000. Regulamentul competiţiei aduce câteva modificări: astfel, în prima ediţie, cea din 8 octombrie, se vor întrece anii ‘80 şi anii ‘90, adică decadele câştigătoare ale primelor două sezoane. De fiecare dată, câştigătoarea serii merge mai departe în concurs, întâlnind în următoarea săptămână o nouă decadă. Rubricile emisiunii vor fi schimbate, astfel că la ÎnTrecerea anilor telespectatorii vor putea urmări momente gen „Cu mască, fără mască”, parodii ale melodiilor prezente în concurs; o altă rubrică va aduce umorul decadelor, secvenţele din arhivă fiind transpuse în zilele noastre cu mari actori ai momentului. Şi momentele de dans vor fi asimilate concursului, cei doi coregrafi Cristi Geamăn şi Daniel Dobre pregătind coregrafii spectaculoase pentru a ilustra decadele din concurs. Un studio lărgit, pentru noua formulă a show-ului, scăldat în lumini, va fi „sediul” noului sezon ÎnTrecerea anilor.

Din culise, în direct, vor fi postate pe pagina de facebook a emisiunii (//www.facebook.com/intrecereaanilor) filmuleţe surpriză cu ceea ce telespectatorii altfel nu ar vedea. Fanii emisiunii vor putea comenta în timp real momentele lor favorite, ca şi întâmplările şi fotografiile surprinse în culise.

Mircea are, începând cu al treilea sezon, cinci colege căpitan de echipă, câte una pentru fiecare decadă reprezentată în concurs: Elena Vasilache aka. Selena (anii ´60) , Sabina Brânduşe (anii ´70), Maria Movileanu (anii ´80), Iulia Pârlea (anii ´90) şi Roxana Popescu (anii 2000) – info detaliate mai jos.

La prima ediţie se va auzi hitul anilor ‘80 „Sun of Jamaica” (//www.youtube.com/watch?v=4mZIrnD4kOQ), intepretat live de Goombay Dance Band, dar şi alte melodii ale anilor ‘80 şi ‘90 vor face deliciul publicului. De umorul decadelor vor fi responsabili, la prima ediţie, actorii Maria Buză, Marius Rizea, Şerban Georgescu, Alexandra Velniciuc, Gabriel Spahiu.

Despre căpitanii de echipă (fetele lui Mircea):

Celor două fete deja cunoscute publicului din sezonul 2 al emisiunii, Roxana Popescu (care va reprezenta anii 2000) şi Maria Movileanu (care va face echipă pentru a susţine anii ’80) – info aici: //www.tvr.ro/intrecereaanilor/index.php?pag=2) – li se adaugă:

Iulia Pârlea – Constănţeanca de 25 de ani nu este o apariţie nouă pe micile ecrane. În 2008 a câştigat un casting pentru rubrica Meteo la Antena 1, dar după două luni de pregătire i s-a propus să prezinte Ştirile Sportive din cadrul Observatorului de dimineaţă. Conştiincioasă, a dat deşteptarea în fiecare dimineaţă şi peste puţin timp a ajuns o prezenţă constantă în toate jurnalele de peste zi. De la 1 noiembrie 2010, Iulia a prezentat Sport24 la Dolce Sport. Iulia este o perfecţionistă şi încearcă să fie tot mai bună în ceea ce face. Asta pentru că peste 15 ani se vede “mai înţeleaptă, tot la pupitrul ştirilor, poate chiar şi moderatoarea unei emisiuni, dar şi mamă”. În prezent, Iulia este unul dintre căpitanii de echipă din noul sezon ÎnTrecerea anilor şi reprezintă anii ‘90. În timpul liber, se uită la filme, călătoreşte, înoată sau schiază (în functie de anotimp).

Elena Vasilache, cunoscută ca Selena de la Candy, este cea de-a patra colegă a lui Mircea Radu, care va reprezenta anii ‘60 la ÎnTrecerea anilor. Selena este actriţă, ea terminând UNATC în 2011, la secţiunea arta actorului. A jucat în mai multe scurt metraje, producţii studenţeşti, a avut câteva roluri în seriale tv şi din 2010 a colaborat cu Euforia TV, fiind prezentatoarea emisiunii „Ce vor ei". De asemenea, a avut roluri în cateva reclame în străinătate şi a participat la câteva workshop-uri teatrale.

Sabina Brânduşe va fi căpitanul echipei reprezentând anii ‘70. Braşoveanca de 28 de ani este actriţă cu studiile terminate (UNATC, sectia actorie, clasa Ion Cojar – Adrian Titieni), ba chiar completate de un masterat în actorie. A jucat în Ghost Rider 2 şi California Dreaming. Are o vastă experienţă în televiziune, teatru şi film: a jucat în nu mai puţin de 12 scurt metraje, a avut roluri în peste 7 producţii de televiziune (Băieţi buni, Doctori de mame, Iubire ca-n filme etc.), a apărut în spoturi publicitare pentru OMV, Adevărul, Vodafone, Vel Pitar, BRD, Cosmote, Pringles, Swisscom etc. A experimentat şi teatrul de păpuşi şi a jucat în câteva videoclipuri. Un proiect care îi este foarte aproape de suflet şi de care se ocupă din 2008 este Festivalul de teatru Ideo Ideis.

Despre ÎnTrecerea anilor: Mircea Radu aduce la TVR1 în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, toate evenimentele importante din anii ´60, ´70, ´80, ´90 şi 2000, împreună cu muzica şi obiceiurile acelor ani. În fiecare episod al emisiunii ÎnTrecerea anilor se confruntă două echipe ce reprezintă două decenii diferite, conduse de câte un căpitan. Veţi regăsi invitaţi speciali, importanţi sportivi şi artişti din ţară şi străinătate, care vor „juca” în tabăra decadei pe care o reprezintă. Printre invitaţii ediţiilor de până acum ale emisiunii s-au aflat Smokie, Rozalla, In-Grid, Tacco, Afric Simone, Samantha Fox, Mango Jerry, Sandra, Baccara, Demis Roussos, Kaoma, Tony Dallara, Rednex, Francesco Napoli, Pussycat, Mike Pender, The Equals, Vaya con Dios, Gibson Brothers, Ottawan şi No Mercy. Începând cu cel de-al treilea sezon, emisiunea ÎnTrecerea anilor se transmite în direct, fanii având posibilitatea să voteze prin SMS decada favorită din concurs.

Bucuresti, 05.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *