free download 78 travel guides written by experts

Start pentru Miss Universe® Romania 2012

200 de concurente din toată ţara au fost admise în Semifinala Miss Universe® Romania 2012!

Vineri, 2 octombrie 2012, între orele 12.00 și 18.00, 200 de concurente din toată țara sunt așteptate la RIN Grand Hotel din București. Aspirantele la titlul suprem al frumuseții, se vor prezenta la semifinala Miss Universe® Romania, pentru a demonstra că pot face faţă celei mai importante competiţii din lume.

Membrii juriului vor evalua fiecare concurentă, cu note de la 1 la 10 pentru fiecare criteriu de selecţie: fizionomie, condiţie fizică, atitudine şi interviu. Totodată, cele 200 de frumuseţi vor trebui să treacă şi probele de gramatică a limbii române și de bună stăpânire a limbii engleze.

Semifinalistele au vârste cuprinse între 18 ani (împliniți până la 1 februarie 2012) şi 26 de ani (împliniţi după data de 1 februarie 2012), cetăţenie română şi domiciliul stabilit în România de cel puţin 6 luni. Înălțimea minimă admisă este de 1,70 m (fără tocuri) iar măsurile se încadrează în standardul 90 – 60 – 90.

“După aproape patru ani de continuitate în organizarea selecției naționale pentru Miss Universe®, suntem mândri să putem afirma că tinerele noastre percep această competiție ca pe un etalon al concursurilor de frumusețe din România. Dovadă este numărul din ce în ce mai mare de fete care se pregătesc constant pe parcursului unui an pentru acest eveniment. Suntem bucuroși să constatăm că româncele aspirante la titlul Miss Universe® Romania au înțeles că numai cu tenacitate, rigoare și multă muncă pot concura de la egal la egal cu reprezentantele țărilor din America latină, deținătoarele celor mai multe coroane din istoria competițiilor de frumusețe” – a spus Valentina Ionescu, Director executiv al Organizaţiei Miss Universe® Romania.

În urma evaluărilor din semifinala vor fi desemnate 20 de concurente care vor începe pregătirile pentru seara de gală.

Finala Miss Universe® Romania 2012 se va desfăşura duminică, 4 noiembrie, începând cu ora 19.00, la RIN Grand Hotel.

Accesul reprezentanţilor mass-media este permis atât la faza semifinalei cât şi la evenimentul de încoronare a reprezentantei României la Miss Universe® 2012.
Miss Universe® 2012 se va desfășura pe data de 19 decembrie, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, iar evenimentul va fi transmis în direct de NBC în peste 200 de țări.

Organizator: MUR Media & Management
Susținut de: RIN Grand Hotel și Grand Casino
Recomandat de: Neptun TV și Radio ZU

Parteneri: Samsung, Carrefour, Pepsico, Leonardo, Max factor, Gett’s Salons, Cristina Savulescu Designs, Fofy by Euphoria Fashion, Formfit design, World of Luxury, Marbo Trade, Euroweb, Simplus, FitCurves, floraria Amazon, Cumpana, Valea Mare, World of Luxury

Parteneri media: Spectacular TV, Salon TV, Luxury Magazine, Etiquette Magazine, Gett’s Highlights, ziare.com, ele.ro, saltubucuresti.ro, divahair.ro, b365.ro, comunicatedepresa.ro, forumul softpedia, studentie.ro, trilulilu.ro, 220.ro

Bucuresti, 30.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *