free download 78 travel guides written by experts

Start de Star etapa din decembrie a inceput

Filmul dedicat, marele premiu al anului este in valoare de peste 2000 de euro

Concursul Start de Star, organizat de Prichindelulmeu.ro, a ajuns la cea din urma etapa din 2008. Ca in fiecare luna premiile sunt consistente! Darul cel mare al lunii este adus de Expose Group – www.expose-group.com – o sedinta foto speciala pentru prichindelul castigator. Premiile pentru fiecare categorie in parte sunt oferite de Kariok – www.kariok.ro -, Articole de petrecere- www.articoledepretrecere.ro – , Piciulici – www.piciulici.ro -, Kez media, Tonus Club – www.tonusclub.ro – si Medicina biorezonanta – medicinabiorezonanta.blogspot.com .

Decembrie este ultima luna in care puteti avea sansa de a va numara printre castigatorii pe categorii de varsta si a avea sanse in cursa pentru marele premiu: un film dedicat in care prichindelul castigator va fi eroul unei povesti personalizate, premiu in valoare de peste 2000 de euro.

“Sunt mamica unei fetite de 1 an si 8 luni, pe nume Maria. Inca de cand era Maria micuta, mi-a placut sa o inscriu la diverse concursuri, pe diverse site-uri pentru mamici. Am castigat si ceva premii, dar, mai presus de toate am castigat o multime de prietene virtuale, mamici ca si mine.
Din iulie a aparut un nou site: www.prichindelulmeu.ro
Am intrat sa vad cum e, ce aduce nou in domeniu
La inceput era un site ca multe altele, as putea spune
Intre timp, a devenit unul dintre cele mai interesante site-uri pe domeniul sau, cel putin din punctul meu de vedere
De ce spun asta?
Nu numai ca are in fiecare luna o multime de concursuri frumoase, dar si premiile sunt atractive (din ce am vazut eu pe net, as putea spune ca sunt cele mai atractive premii)
Sunt tare dragute si originale toate concursurile de pe forumul site-ului, dar „cel mai cel” este concursul de pe site, „START DE STAR”. Mi s-a parut nemaipomenita ideea de a imparti copiii pe categorii. Astfel, in fiecare luna sunt 5 castigatori… Ce-i drept, dintre ei doar unul castiga suplimentar premiul cel mare, sedinta foto, premiu pe care oricine si l-ar dori.

Maria a avut marea sansa de a fi aleasa castigatoarea lunii octombrie… asa ca am avut ocazia sa o cunoastem personal pe Alexandra Sandu de la Expose Group, o fotografa de exceptie, care a dat dovada de mult tact si rabdare, dar mai ales profesionalism, la sedinta foto oferita drept premiu Mariei. Rezultatul a fost pe masura asteptarilor: o multime de poze superbe, pe care multa lume le-a apreciat folosind numai superlative (cateva dintre pozele Mariei pot fi vazute in sectiunea sedinte foto de pe site – //www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=214).

Nu in ultimul rand, am apreciat corectitudinea si transparenta de care au dat dovada cei care se ocupa de site. Faptul ca toti membrii inregistrati pot vedea de la ce useri provin voturile fiecarui prichindel, precum si data si ora la care acestea au fost inregistrate a fost apreciat de multe dintre prietenele mele, si ele „mari consumatoare” de site-uri pentru mamici. O dovada a corectitudinii a fost si descalificarea celor care au incercat sa fraudeze sistemul de vot, lucru aproape nemaiintalnit pe alte site-uri, dornice sa aiba trafic cu orice pret.
In aceste conditii, voi ramane o prietena fidela a acestui site.
Sper ca si in viitor sa pastreze aceeasi atitudine cu care m-au obisnuit” este marturia Simonei Radulescu, mama fetitei castigatoare a lunii noiembrie.

Start de star este un concurs organizat de Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – un site complet pentru parinti si prichindeii acestora. Concursul atrage parintii si copiii deopotriva, punand in lumina reflectoarelor cei mai frumosi copii diferentiati pe categorii de varsta (0-1 an, 1-3 ani, 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani). In urma participarii la concurs prichindeii castiga nu numai premii, dar si expunere cu potential de cariera in domeniul modeling-ului pentru copii sau alte segmente media interesate de promovare prin imaginea lor.
Concursul START DE STAR continua! Luna decembrie aduce un nou concurs – la care toti prichindeii sunt asteptati sa se inscrie. De asemenea, toti suporterii copiilor inscrisi in concurs sunt invitati sa ii voteze – chiar zilnic.

Bucuresti, 05.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *