free download 78 travel guides written by experts

Start de Star – concursul cu cele mai consistente premii pentru prichindei

Concursul lunii noiembrie a inceput

Concursul Start de star, organizat de Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro -, le aduce copiilor premiile cele mai consistente, dupa cum marturisesc chiar participantii. In luna noiembrie prichindeii au ocazia de a castiga premii interesante oferite de Kariok – www.kariok.ro -, Articole de petrecere- www.articoledepretrecere.ro – Tonus Club – www.tonusclub.ro -, Kez Media, Medicina biorezonanta – medicinabiorezonanta.blogspot.com , Proges – www.proges.ro . Ca in fiecare luna, premiul lunii este oferit de Expose Group www.expose-group.com – o sedinta foto speciala pentru prichindelul castigator in luna noiembrie. “Am aflat despre concursul “Start de Star” organizat de site-ul www.prichindelulmeu.ro dintr-un e-mail, la inceputul lunii iulie, iar in jurul datei de 22 iulie am hotarat sa-mi inscriu si eu fetitele. Destul de tarziu, pentru acea luna, asa ca sansele lor erau practic inexistente.

Am avut surpriza sa constat ca fetita mea cea mare a primit foarte multe voturi intr-un timp foarte scurt, clasandu-se in final pe locul 3 la categoria ei de varsta, asa ca luna urmatoare le-am reinscris in concurs chiar de la inceput, pentru ca in final Raluca sa aiba sansa de a castiga atat la categoria ei de varsta, dar si concursul pe luna august.

Bucuria noastra, ca parinti, a fost dubla. In primul rand pentru ca vedeam fericirea din ochii Ralucai de a fi castigatoare si in al doilea rand pentru aceasta realizare.

Vrem sa multumim tuturor celor care au apreciat-o si votat-o, juriului, care i-a dat o nota ce a adus-o in postura de castigatoare, precum si sponsorilor acestui minunat concurs.
Vrem sa le multumim Alexandrei, fotografa,  si “Blondei“, asistenta ei, deoarece au reusit sa o faca pe Raluca, un copil destul de timid de altfel, sa se simta foarte bine la sedinta foto si sa capete mai multa incredere in ea.

Totodata vrem sa-i multumim Danei Nitu, care a avut initiativa acestui concurs, precum si muzei “Toto”, fara de care nimic din toate acestea n-ar fi existat.” declara Daniela Ghita, mamica Ralucai, castigatoarea lunii august – //www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=28&year=2008&month=8

Start de star este un concurs organizat de Prichindelulmeu.ro – www.prichindelulmeu.ro – un site complet pentru parinti si prichindeii acestora. Concursul atrage parintii si copiii deopotriva, punand in lumina reflectoarelor cei mai frumosi copii diferentiati pe categorii de varsta (0-1 an, 1-3 ani, 3-6 ani, 6-9 ani, 9-12 ani). In urma participarii la concurs prichindeii castiga nu numai premii, dar si expunere cu potential de cariera in domeniul modeling-ului pentru copii sau alte segmente media interesate de promovare prin imaginea lor.
Concursul START DE STAR continua! Luna noiembrie aduce un nou concurs – la care toti prichindeii sunt asteptati sa se inscrie. De asemenea, toti suporterii copiilor inscrisi in concurs sunt invitati sa ii voteze – chiar zilnic.

Bucuresti, 03.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *