metalshow

Starlink, Catalin Burcea si H’art Gallery

deschid o serie de evenimente artistice

Pentru prima oara in spatiul advertising-ului, sediul unei agentii de publicitate din Romania s-a transformat dintr-un spatiu de expozitie a ideilor, intr-unul de expozitie a unor serii de proiecte site-specific. Agentia care a facut primii pasi in aceasta directie este Starlink iar artistul vizual care isi va prezenta lucrarile publicului este Catlin Burcea, Senior Art Director.

Astfel, o data la 4 luni, un artist va imagina o expozitie ce va materializa deopotriva locul si natura activitatii de advertising.

Expozitia intitulata “CONNECT AS: GUEST” reprezinta  un experiment visual: fiecare din noi are un spatiu limita care, odata  atins de o alta persoana, declanseaza intrarea intr-o alta paradigma: aceea a intruziunii violente ori, dimpotriva, a tandretii. Prin executiile sale, Catalin a incearcat sa sesizeze aceasta fina limita, diferita de la om la om, printr-o serie de fotografii in care fiecare dintre subiecti apare amenintat de un instrument de tortura pe care el insusi si l-a ales.

Intre 12 octombrie si 1 decembrie, Starlink va invita sa descoperiti experimentul lui Catalin Burcea intre peretii unei cladiri albe cu sase etaje, devenita peste noapte spatiu neconventional de expozitie, pe  strada Nicolae Iorga, la numarul 13.
 

Bucuresti, 16.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *