free download 78 travel guides written by experts

Starea Zero. În căutare de miracole prin Ho’oponopono

Joe Vitale
Editura Meteor Publishing

Joe Vitale  este cunoscut in multe locuri din lume. Actor de cinema, dar si conferentiar, vindecator si musician, el este un practician al metodei hawaiiene Ho’oponopono care poate ajuta oamenii sa fie mai fericiti, sanatosi si prosperi.

“Starea Zero” este o carte scrisa dupa “Zero limite” un bestseller care a adus in atentia publicului international aceasta metoda de vindecare tinuta secreta de practicantii din Hawaii. Bestsellerul anterior i-a schimbat viata lui Joe Vitale. Unii prieteni apropiati i-au intors spatele sau i-au creat problem, in timp ce oameni din intreaga lume au inceput sa fie atrasi de metoda propusa de el pentru vindecare (metoda folosita deopotriva pe actori si pe oameni obisnuiti). Asa ca Joe Vitale a decis sa isi impartaseasca experienta – cum a fost dupa publicarea primei carti – si sa prezinte “metode secrete si mai avansate de Ho’oponopono”. (p. 1).

„D. Hew Len este faimos pentru ca a facut urmatoarea afirmatie: „Ai observat vreodata ca, atunci cand ai o problema, esti si tu acolo?”.

Sunteti acolo pentru ca sunteti o parte a problemei. Sau, si mai clar, sunteti o parte a programului. Programul din dumneavoastra a atras o alta persoana cu acelasi program. Este ca si cum te-ai uita in oglinda. Ceea ce vezi in oglinda esti tu insuti; ceea ce vezi in viata tot tu esti. Exteriorul este o proiectie. Nici n-ati fi stiut ca exista daca nu l-ati fi simtit in INTERIOR. Totul se intampla in interior. Exteriorul nu este decat o reflexie. De aceea este atat de important sa realizam ca responsabilitatea totala se refera la faptul ca tot ceea ce vedem si traim ne apartine.” (p. 20)

„Chiar si atunci cand avem o problema cu o alta persoana, problema se afla in noi, nu in acea persoana.” (p. 31)

„Nimeni altcineva nu trebuie sa faca ceva pentru a rezolva o problema.

Nimeni in afara de dumneavoastra.” (p. 41)

Scopul practicii prezentate in carte este acela de a dobandi linistea interioara – o liniste care le lipseste atat de multor oameni intr-o perioada in care cei mai multi oameni unt stresati. Despre practica in sine, rugaciuni, metoda aflati mai multe din carte – unde fiecare informatie este insotita de exemple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *