free download 78 travel guides written by experts

Stare de urgenta

Revista de literatura, arta si atitudine "Stare de urgenta" a cistigat concursul de proiecte organizat de Directia Romani din Afara Tarii a Institutului Cultural Roman si va fi editatata de aceasta prestigioasa institutie.

(La Tîrgul de Carte Gaudeamus aveţi ocazia de a face abonamente la revista noastră. Preţuri: 4 numere – 8 RON, 8 numere – 14 RON, 12 numere – 20 RON. Telefon: 0748915944)
 
Cu aceasta ocazie ne exprimam dorinta unei colaborari de durata cu toate fortele culturale si artistice din Republica Moldova si Romania.

Cum revista noastra este una specializata – dedicata intr-o proportie covirsitoare tinerilor scriitori si artisti plastici care locuiesc in Basarabia sau au fost in Basarabia – intre noi si alte publicatii culturale nu incape, din punctul nostru de vedere, niciun fel de antipatie generata de ideea de concurenta.

Ne dorim sa incheiem parteneriate durabile si reciproc profitabile cu toti cei la care ajunge acest mesaj.

Tirajul revistei noastre va fi, pentru anul care urmeaza de 2500 de exemplare. Jumatate dintre acestea vor fi difuzate in Republica Moldova si jumatate in Romania.
 
Propunerea noastra concreta in acest moment este urmatoarea:
– cros de reclame de promovare si legaturi internautice cu publicatille dumneavoastra:
1. in cazul publicatiilor cu un tiraj mai mic de 5000 de exemplare, propunerea noastra consta intr-un schimb constind intr-o saisprezecime de pagina si un schimb de linkuri pe prima pagina a siteurilor noastre.
2. in cazul publicatiilor cu un tiraj mai mare de 5000 de exemplare, propunerea noastra consta intr-un schimb constind intr-o saisprezecime de pagina din partea dumneavoastra si o optime din partea noastra si un schimb de linkuri pe prima pagina a siteurilor noastre.
3. in cazul editurilor si a siteurilor si blogurilor culturale – un schimb de linkuri pe prima pagina a siteurilor noastre.
Sintem deschisi catre orice alta propunere de colaborare si parteneriat venita din partea dumneavoastra.

Va reamintim ca revista "Stare de urgenta" dezvolta doua programe adiacente:
* Programul "Basarabia pe viu", care consta intr-o vizita de o saptamina a tinerilor scriitori si artisti romani care vor sa cunosca realitatile Republicii Moldova,
* Cercul de dezbateri culturale "Stare de urgenta" gazduit de Biblioteca Hasdeu din Chisinau.

Cum avem planuri foarte mari si proiecte pe termen lung, orice ajutor venit din partea dumneavoastra este binevenit.

Le multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa trecem cu bine peste hopul acestui an.

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *