Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Starbucks – o dorinta de sarbatori: iubirea sa se faca auzita in intreaga lume

CE: Un eveniment fără precedent, care va reuni persoane fizice, comunităţi, popoare şi culturi prin limbajul universal al muzicii, sărbătorind un an de parteneriat Starbucks cu (RED)TM.

Pe data de 7 decembrie, începând cu ora 3.30pm ora României (1:30pm GMT), Starbucks Coffee Company va reuni artişti din întreaga lume, care vor interpreta simultan, live, legendarul hit “All You Need Is Love”, într-un concert global unitar. Inspirat de viziunea trupei Playing for Change (Cântă pentru schimbare), acest proiect trece peste barierele de limbă, cultură şi fus orar, apelând la limbajul universal al muzicii. Fiecare muzician va contribui cu stilul său individual, tipic şi unic în ţara sa natală, pentru a crea împreună cu ceilalţi o interpretare absolut unică a acestei melodii.

În premieră pentru Starbucks, evenimentul va apela la tehnologie de înaltă performanţă pentru a transmite feed-ul live cu această interpretare, pe www.StarbucksLoveProject.com. Urmărind sistemul sing-along (să cântăm împreună), toţi cei care au acces la site şi o cameră video vor avea ocazia să transmită propria versiune a melodiei “All You Need Is Love”, pentru ca întreaga lume să o vadă şi să o asculte.

Pentru a invita întreaga lume la acest eveniment, Starbucks colaborează cu Facebook pentru a crea campania cu cea mai largă acoperire globală pe platforma Facebook, până la ora actuală.

DE CE: Respectând în continuare angajamentul Starbucks de a inspira şi a hrăni spiritul uman, proiectul îşi propune să împărtăşească această iubire cu toţi clienţii care au ajutat Starbucks să contribuie la Global Fund prin parteneriatul său cu (RED) TM . Într-un singur an de parteneriat cu (RED), Starbucks din SUA şi Canada a generat suficiente fonduri pentru a cumpăra medicamente care să acopere peste 7 milioane zile de tratament pentru persoanele cu HIV din Africa.

CÂND: Luni, 7 decembrie – 3.30 pm Ora României (1:30 p.m. GMT)

UNDE: www.StarbucksLoveProject.com

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *