free download 78 travel guides written by experts

Standul Delta Studio de la “Salone del Mobile Milano” s-a bucurat de un real succes

Delta Studio a participat anul acesta in calitate de expozant la cea de-a 53 a editie a targului international de mobila de la Milano, care este in mod sigur cea mai importanta manifestare la nivel european in ce priveste designul de mobilier.

Experienta acestui mare eveniment a fost una extrem de frumoasa si emotionanta, iar mobilierele proiectate de arhitectii nostri si realizate in fabrica de la Piatra Neamt au impresionat prin calitatea executiei, prin frumusete, eleganta si functionalitate.

Standul Delta Studio a reusit sa convinga o multime de companii si arhitecti straini ca mobilierul produs de noi, in Romania, merita aceeasi atentie ca si cel produs in fabrici renumite din Italia, Spania si alte state.

Mobilierele selectate pentru participare au fost:

CUTIA – Arh. Andreea Pinter
a realizat un mobilier modular folosind doua materiale contrastante : unul rece -corian- si unul cald – lemnul masiv stejar periat, avand la activ participarea la Concursul National de Design de Mobilier BIFE SIM 2013. Factorul de "motion" reprezentat de cutiile interschimbabile si scaunul incorporat disting in mod particular aceasta propunerere fata de mobilierul obisnuit, static .

OTONO
a reprezentat latura romantica si retro a standului in viziunea arhitectei Raluca Muresan. Fiind un mobilier modular acesta poate fi folosit atat in baie cat si in living integrandu-se perfect intr-un ambient.

DICE – Arh. Mihai Constantin
a proiectat un mobilier pentru cei pretenţioşi, care surprinde prin functionalitate si usurinta in utilizare. Atat blatul cat si acccesoriile sunt din corian iar lavoarul din Krion.

COPAIA
conceptul care sta la baza acestui mobilier reia impartirea traditionala a unui spatiu pe functiunile specifice acestuia intr-o atmosfera cu influente vernaculare. Concept de baie Alternative – Castigator al Concursului Delta Studio arh Bogdan Brandiburg

Participarea la acest targ international ne-a facut sa ne simtim mandri si foarte increzatori in perspectivele de dezvoltare a exportului acestui tip de mobilier. Avem peste 200 de firme interesate, cu care s-a discutat in mod concret de conditii posibile de colaborare. Am primit aprecieri care ne-au facut sa intelegem ca merita sa luptam in continuare pentru a ne construi un renume atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Bucuresti, 16.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *