free download 78 travel guides written by experts

StampileOnline.ro lanseaza o noua categorie pe site: produse eco

StampileOnline.roStampileOnline.ro, site care ofera produse de birotica si papetarie alaturi de stampile si accesorii pentru acestea, continua sa isi diversifice gama de produse si anunta lansarea categoriei ce cuprinde produse eco.

Vizitatorii site-ului vor descoperi 18 produse in cadrul acestei categorii: de la creioane mecanice si pixuri pana la markere. Pixurile sunt realizate din PET-uri reciclate in proportie de minim 73,1%, iar prin folosirea lor toti clientii contribuie la protejarea mediului inconjurator si la scaderea deseurilor din materiale plastice.

Instrumentele de scris realizate din materiale reciclate ofera trei tipuri de scriere: fina (0,5 mm), medie (0,7 mm) si groasa (0.9 mm) si doua tipuri de cerneala: gel si pasta. Pixurile au un aspect deosebit, sunt foarte rezistente si usor de folosit si sunt de aceeasi calitate precum celelalte pixuri disponibile pe site. In plus, aceste pixuri eco se remarca prin intensitatea cernelii cu care sunt dotate. Pentru pixul cu gel Choose Pilot BegreeN (//www.stampileonline.ro/produse-din-materiale-reciclate/pix-cu-gel-choose-pilot-begreen) de pilda, puteti alege cerneala dintr-o multitudine de culori, de la cele clasice precum albastru, negru, violet si verde la cele deosebite precum auriu, argintiu, portocaliu si alb.

“Cred ca toti constientizam cat de important este sa avem grija de mediu si ca orice gest sau pas conteaza. Tehnologia ne permite astazi sa avem la dispozitie numeroase produse prietenoase cu mediul, realizate in buna masura din materiale reciclate. Pentru toti cei care au adoptat o atitudine responsabila fata de planeta am decis sa aducem pe site o serie de produse eco care ofera aceeasi calitate a scrisului precum instrumentele de scris cu care s-au obisnuit.” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner Rubin 2000, compania care detine site-ul StampileOnline.ro.

pixuri eco StampileOnline.ro

Vanzarile site-ului continua sa fie in crestere, cu o valoare medie per comanda de 130 de lei, confirmand previziunile realizate la inceputul anului. StampileOnline.ro va continua sa aduca noi produse pe site in diverse categorii venind in intampinarea celor mai diversificate dorinte si nevoi ale clientilor sai.

Toti fanii StampileOnline.ro de pe Facebook beneficiaza de o reducere speciala de 10%.

Pentru cantitati mai mari pentru oricare din produsele de pe site puteti obtine un pret mai avantajos, astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat si accesorii pentru acestea. Pe site vizitatorii gasesc si accesorii de birou, instrumente de scris, hartie pentru copiator, sisteme de arhivare si organizare pentru a pastra ordine in documente. De asemenea, prin gravura laser, sunt oferite atat servicii de gravura pentru pesonalizarea placutelor de birou, placutelor de identificare si de semnalizare, cat si clesti cu timbru sec si etichete autoadezive pentru timbru sec.

Bucuresti, 15.05.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *