free download 78 travel guides written by experts

StampileOnline.ro iti da TVA-ul inapoi intre 4-6 iunie

La 3 topuri de hartie pentru copiator achizitionate de pe site, StampileOnline.ro ofera TVA-ul inapoi. Promotia se desfasoara in perioada 04-06 iunie.

Intrucat campania cu reduceri saptamanale pentru diferite game de produse de pe site a fost foarte bine primita, StampileOnline.ro, site cu produse de papetarie si birotica pentru afaceri, a decis sa le faca o surpriza vizitatorilor si clientilor sai. In aceasta saptamana, timp de 3 zile, intre 4 si 6 iunie, toti cei care comanda minim 3 topuri de hartie pentru copiator primesc TVA-ul inapoi!

StampileOnline.ro ofera atat hartie pentru copiator Maestro Standard tip A4, cat si A3. Ambele tipuri contin 500 de coli albe 80 g/mp.

Pentru cantitati mai mari pentru oricare din produsele de pe site puteti obţine un pret mai avantajos, astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro.

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat si produse de birotica si papetarie. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneri, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro ofera accesorii de birou, instrumente de scris, hartie pentru copiator, sisteme de arhivare si organizare pentru a pastra ordine in documente. De asemenea, prin gravura laser sunt oferite atat servicii de gravura pentru personalizarea placutelor de birou, placutelor de identificare si de semnalizare, cat si cleşti cu timbru sec si etichete autoadezive pentru timbru sec.

Bucuresti, 04.06.2013

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *